Ειδήσεις

Εκδήλωση ανθρωπιάς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας


Προσαρμόζοντας τη δράση του στις αντίξοες συνθήκες που μας επέβαλε η πανδημία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας οργάνωσε και πραγματοποιεί μια ακόμη εκδήλωση ανθρωπιάς. Πρόκειται για μια συμβολική έκφραση συμπαράστασης στους ασθενείς, καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, που όλο αυτό το διάστημα από την εμφάνιση της πανδημίας ως σήμερα –ιδιαίτερα το τελευταίο δίμηνο- ξεπερνούν τον εαυτό τους στην τιτάνια προσπάθειά τους να προστατέψουν την υγεία και την ίδια μας τη ζωή. Αν ο συνεχιζόμενος περιορισμός είναι για όλους μας κουραστικός –κυρίως τώρα, παραμονές των γιορτών-, όσοι βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου, αλλά και όσοι μάχονται στην πρώτη γραμμή σε δομές νοσηλείας, ευχαρίστως θα άλλαζαν το αβέβαιο και απειλητικό τους “αύριο” με την ανία της δικής μας καραντίνας. Είναι οι ήρωες της εποχής μας και πρέπει να τους χρωστάμε ευγνωμοσύνη.

Για να εκφράσουν, λοιπόν, τα αισθήματα συμπαράστασης στους ασθενείς και τα αισθήματα ευγνωμοσύνης σε γιατρούς και νοσηλευτές, τα μέλη του νεοσύστατου Δ.Σ. δημιούργησε και, μετά από συνεννόηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, απέστειλε:

Για τους ασθενείς, αφίσες με ευχές και σοφαδίτικα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, που αναρτήθηκε στους διαδρόμους όλων των κλινικών του Νοσοκομείου.

Για το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό προσωπικό κάρτες με ευχαριστίες και ευχές για τις Άγιες Μέρες που έρχονται.

Για τα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής, στάλθηκε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι από την περιοχή Σοφάδων με τον τίτλο «Τα Καρκαντζούλια», καθώς και ένα “δεντράκι”, μια χάρτινη κατασκευή, μαζί με πολλές ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Το Δ.Σ. εύχεται στα μέλη και όλους τους φίλους του Συλλόγου, «Καλά & ουσιαστικά Χριστούγεννα» και μια «Καινούργια Χρονιά» γεμάτη υγεία, ειρήνη, αγάπη και ελπίδα για ένα καλύτερο “αύριο”.

Προηγούμενο άρθρο Παρατείνεται μέχρι το 2022 η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπ. Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας