Ειδήσεις

Εκδήλωση για την πρόληψη της υγείας στα σχολεία


Με αφορμή τα πολλαπλά περιστατικά της γρίπης και των άλλων ιώσεων σε μαθητές σχολείων όλης της χώρας και της πόλης μας, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να συζητήσουμε τα ζητήματα πρόληψης και αντιμετώπισης. Η ανάγκη για ενημέρωση και συζήτηση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς βρισκόμαστε στη μέση του χειμώνα και επειδή από καιρό οι δομές πρόληψης του δημόσιου συστήματος υγείας συνεχίζουν να είναι υποβαθμισμένες, με αποκορύφωμα τις ελλείψεις παιδιάτρων στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας.

Καλούμε τα σωματεία των υγειονομικών, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καρδίτσας, τις ενώσεις των εκπαιδευτικών, τους συλλόγους γυναικών, τους φορείς των εργαζομένων που έχουν παιδιά στα σχολεία και όλους τους γονείς και τους μαθητές  της πόλης να παρακολουθήσουν την ενημερωτική ομιλία για τα ζητήματα πρόληψης της υγείας στα σχολεία από την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Ομιλητής: Κουτσόπουλος Χρήστος, Παιδίατρος, Επιμελητής Β’, Γ.Ν. Καρδίτσας

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση. Είναι σημαντικό να αποκτήσουμε γνώση επάνω σε ζητήματα πρόληψης της υγείας στα σχολεία και να συζητήσουμε τι χρειάζεται να διεκδικήσουμε για την υγιεινή και ασφαλή εκπαίδευση των μαθητών και των παιδιών μας.

Στο Παυσίλυπο την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, 18:00

 

Προηγούμενο άρθρο Κοπή πίτας από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών
Επόμενο άρθρο Τιμητική εκδήλωση βράβευσης μαθητών