Ειδήσεις

Εκδήλωση για τις γυναίκες στο ΚΑΠΗ του Μουζακίου


kapi2Εκδήλωση για τις γυναίκες του ΚΑΠΗ του Μουζακίου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το σύλλογο γυναικών Μουζακίου με αφορμή τις γιορτές, όπου συμμετείχε ο πολιτιστικός σύλλογος «οι Γόμφοι»  και ο Σύλλογος Μουζακιωτών της Αθήνας.

kapi3Στο εντευκτήριο του ΚΑΠΗ στο Μουζάκι συγκεντρώθηκαν οι γυναίκες του ΚΑΠΗ και του Συλλόγου γυναικών Μουζακίου, αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν με χορό και τραγούδια.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη που έχει και την ευθύνη της λειτουργίας των ΚΑΠΗ στο Δήμο Μουζακίου, η αντιδήμαρχος κ. Τσιούφη, η πρόεδρος του Συλλόγου Μουζακιωτών Αθήνας κ. Διαμαντοπούλου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών Μουζακίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μουζακίου «οι Γόμφοι»

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη στο σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες για τη συμμετοχή τους και τις κάλεσε να είναι κοντά σ’ όλες τις εκδηλώσεις που θα διοργανώσει το ΚΑΠΗ στην επόμενη χρονιά που σα στόχο θα έχουν την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός ευχόμενος χρόνια πολλά σ’ όλες τις παρευρισκόμενες και συνέχισε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ όπου φιλοδοξούμε να καταστεί ένας χώρος διασκέδασης, ενημέρωσης και πρόληψης για τους ανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας. Θεωρώ πολύ σημαντική τη συνεργασία του ΚΑΠΗ με τους τοπικούς συλλόγους και γι’ αυτό συγχαίρω τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων Μουζακιωτών Αθήνας, Γυναικών Μουζακίου και «Γόμφοι» διότι μέσα από τις συνέργειες που θα αναπτύξουμε θα αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τη σημασία για την περιοχή μας του ΚΑΠΗ. Εμείς ως Δήμος θα εξακολουθήσουμε να είμαστε πιστοί στην ενίσχυση όλων των κοινωνικών δράσεων που αναπτύσσει η ΔΗΚΕΔΗΜ με στόχο να είμαστε κοντά στους αδύναμους συμπολίτες μας»

Προηγούμενο άρθρο Κ. Ξυλομένος: "Οι συμφωνίες της ντροπής (TTIP,CETA και TISA)"
Επόμενο άρθρο Στα λευκά τα ορεινά και τσουχτερό κρύο παντού