Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή Γ΄ Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 31 Μαρτίου 2019, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Τ.Κ. Φίλιας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον Δ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό και θα ψάλει τους Χαιρετισμούς προς τον Τίμιο Σταυρό του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με επίκαιρο θέμα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή Γ΄ Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 31 Μαρτίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή Γ΄ Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 31 Μαρτίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου, τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Λες και οργώνω μες στα βράχια - Του Δημήτρη Απ. Ρήτα
Επόμενο άρθρο Τιμή και δόξα στο Νίκο Μπελογιάννη - Του Σωκράτη Βασιλάκου