Ειδήσεις

Εκπαιδευτική επίσκεψη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων


Στα πλαίσια του καινοτόμου προγράμματος «Τσιγγάνικα και άλλα παραμύθια» το σχολείο μας το 4ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων φιλοξενήθηκε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων. Οι μαθητές και των δύο σχολείων συμμετείχαν σε δραστηριότητες ανάγνωσης παραμυθιού στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, σε παιχνίδια δημιουργίας παζλ και ζωγραφικής, καθώς  και σε δράσεις  μουσικοκινητικής αγωγής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,  η σχολική σύμβουλος της 3ης εκπαιδευτικής περιφέρειας κα. Καραγκούνη Αικατερίνη και εκπαιδευτικοί των δύο σχολείων.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί αγγλικής γλώσσας Ευαγγελία Κανούτα, Κυριακή Γρηγορίου, Τζένη Σπανού, οι δάσκαλοι Βασιλική Αρσενίου, Κωνσταντίνος Χλαπάνας, Νικόλαος Σουφλάκος, Κωνσταντίνος Σακκάς και Σεραφείμ Λυρίτσης. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα αποτελεί μέρος διασχολικής δράσης, καθώς συμμετέχουν σ΄ αυτό τέσσερα σχολεία του νομού μας.

Οι δράσεις του προγράμματος θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων σχολείων σε δραστηριότητες που θα γίνουν στο 2ο Δημοτικό σχολείο της Καρδίτσας την Τετάρτη 31 Μαΐου.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκπαιδευτικές επισκέψεις του ΣΔΕ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Τα νήπια της Ιτέας τραγούδησαν τα κάλαντα του Λαζάρου