Ειδήσεις

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Παν/μιο Θεσσαλίας


Στο πλαίσιο της Σχολής Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σχεδιάστηκε ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδίκευσης – κατάρτισης στο σχεδιασμό, την εφαρμογή, την καθοδήγηση και την αξιολόγηση ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων άσκησης με στόχο την προαγωγή της υγείας και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους η/και μεταπτυχιακούς φοιτητές: Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Ιατρικών σχολών, Τμημάτων Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Νοσηλευτικής και απόφοιτους ΙΕΚ αντίστοιχων ειδικοτήτων (όπως αναφέρθηκαν πιο πάνω) με κρατική πιστοποίηση.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από 7/10/2017 έως 27/01/2018. Συνολικά μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα 48 άτομα και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει (λήξη εγγραφών 22/09/2017).

Στο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν 70 ώρες διδασκαλίας (37 ώρες εξ΄αποστάσεως θεωρία και 33 ώρες δια ζώσης πράξηστις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα). Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει 8,4 πιστωτικές μονάδες (210 ώρες φόρτος εργασίας) σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πιστωτικών Μονάδων (ECTS).

Όσοι παρακολουθήσουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα λάβουν Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στην άσκηση με στόχο την προαγωγή της υγείας από τη Σχολή δια βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της Σχολής Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας http://learning.uth.gr/?p=3051.Υπεύθυνος εκπαιδευτικού προγράμματος: Γεροδήμος Βασίλειος, Αν. καθηγητής Προπονητικής ΤΕΦΑΑ-ΠΘ.

 

Προηγούμενο άρθρο Όλα έτοιμα για το 1o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή
Επόμενο άρθρο Τρεις συλλήψεις για παραβάσεις περί Προστασίας Αρχαιοτήτων