Ειδήσεις

ΕΛΜΕ : Στη Μνήμη του εκλιπόντος συναδέλφου Γ. Χαντζοπλάκη


Παρήλθαν ήδη σαράντα ημέρες από τον αδόκητο χαμό του Γιώργου που βύθισε όπως ήταν φυσικό σε πένθος την οικογένειά του, την αγαπημένη του κοινότητα και την πόλη της Καρδίτσας που ως γνωστόν υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος επί σειρά ετών.

 Άνθρωπος πολυσχιδής, δραστήριος, άοκνος μαχητής αγωνίστηκε για τα κοινά, αποκομίζοντας κατά γενική ομολογία τα εύσημα της κοινωνίας για την προσφορά του.

Εμείς είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε περισσότερο ως εκπαιδευτικό. Ενσάρκωνε τον καταρτισμένο επιστήμονα που αφειδώς προσέφερε τη γνώση στους μαθητές του και τις πολύτιμες συμβουλές του στους συναδέλφους του. Άνθρωπος που απέπνεε ένα δημοκρατικό ήθος με τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο, χειραφετημένο από πολιτικές αγκυλώσεις.

Ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση με αποκορύφωμα αυτής την ανάδειξή του στη θέση του Προέδρου της ΕΛΜΕ Καρδίτσας. Από τη θέση αυτή υπερασπίστηκε υποδειγματικά τα συμφέροντα των συναδέλφων και πρωτίστως της εκπαίδευσης διαθέτοντας ένα μοναδικό αισθητήριο ειλικρίνειας και δικαιοσύνης.

Συνάδελφοι, συνοδοιπόροι, μαθητές και φίλοι του μας υπενθυμίζουν τη σπουδαιότητα της συμβολής του στην επιστήμη, τη διαδρομή του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα στοιχεία της προσωπικότητάς του που τον καθιστούσαν ένα ιδιαίτερο σε όλους άνθρωπο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης του γενέτειρας που τον αγκάλιασε.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕΚ

Προηγούμενο άρθρο Εποικοδομητικό διήμερο για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού
Επόμενο άρθρο Συλλυπητήριο μήνυμα Ασημίνας Σκόνδρα για τον Στ. Παπαντώνη