Ειδήσεις

Εναέριος χορός από αερόστατο πάνω από την λίμνη Πλαστήρα.


Το Σάββατο 11 Ιουλίου διοργανώθηκε στην Λίμνη Πλαστήρα μια φαντασμαγορική εκδήλωση. Η  Aerial Dance Performer Dr Λίλα Ζαφειρούδη αιωρούμενη από ένα αερόστατο, παρουσίασε εναέριο χορό με τα πολύχρωμα πανιά της στο μοναδικής ομορφιάς τοπίο πάνω από τη Λίμνη.

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της παραγωγής Travel video όπου το πρωταγωνιστικό ζευγάρι επισκέπτεται την περιοχή και ζει 40 διαφορετικές εμπειρίες και μια εξ αυτών είναι η πτήση με το αερόστατο και ο εναέριος χορός. Στόχος είναι η προώθηση του ορεινού τουρισμού και ειδικότερα του τουρισμού εμπειρίας του Ν. Καρδίτσας και της δυτικής Θεσσαλίας από την Explore DMC.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Συνδιοργανωτές ηταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.E. Καρδίτσας, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα και το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Στην εκδήλωση  έδωσαν το παρών ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος θέλοντας να βιώσει την συγκεκριμένη μοναδική εμπειρία εναέριας κίνησης ανέβηκε στο αερόστατο για να παρακολουθήσει από κοντά τη performer, Ο Δήμαρχος Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου, ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Κώστας Ζυγογιάννης και μέλη του ΔΣ, ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γαϊτανίδης, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων και πλήθος κόσμου.

Το event έντυσε μουσικά το συγκρότημα Fortissimo Electric String Quartet με τα εκρηκτικά βιολιά τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού για την ποιότητα της ατμόσφαιρας
Επόμενο άρθρο Σχεδιαστική Σκέψη και Μαθησιακά Παιχνίδια για Εκπαίδευση Αειφορίας