Ειδήσεις

Εντυπωσιακή εμφάνιση της σκοπευτικής ομάδας στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας


Με μια εντυπωσιακή επιτυχία ολοκληρώθηκε η ‘πρώτη’ εμφάνιση της ομάδας πρακτικής σκοποβολής της ΙΡΑ Καρδίτσας στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 16 Ιουλίου η ομάδα μας, μοναδική στο ελληνικό εθνικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και αποτελούμενη από τρεις σκοπευτές, συμμετείχε σε αγώνα του εθνικού πρωταθλήματος πρακτικής σκοποβολής της Βουλγαρίας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Στάρα Ζαγόρα. Ο αγώνας ήταν Level III, δώδεκα σταδίων. Η ομάδα αποτελούνταν από τους σκοπευτές και μέλη μας Προκόπη Θανόπουλο, Μιχάλη Παπαδάκη και Φώτη Σακελλάρη, ενώ τους συνόδευσε και ο τεχνικός υπεύθυνος της ομάδας, Χρήστος Βυθόπουλος.

Η μεγάλη επιτυχία ήρθε από τον συνήθη ύποπτο Μιχάλη Παπαδάκη, ο οποίος θυμίζουμε πως είναι και ενεργό μέλος της εθνικής μας ομάδας. Ο σκοπευτής μας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Classic. Παράλληλα, πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι άλλοι δύο σκοπευτές μας. Τα μέλη της ομάδας, αθλητές του ΑΣΟΚ «Άρτεμις» οι δύο πρώτοι και του Ο.Π.Σ.Κ. ο τρίτος, εκπροσώπησαν επάξια τα ελληνικά χρώματα, την Ελληνική Αστυνομία, την ΙΡΑ και την Καρδίτσα, κάνοντας μας για μια ακόμη φορά περήφανους. Πολλά συγχαρητήρια και πολλές επιτυχίες ακόμη στο μέλλον!

Οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον χορηγό της ομάδας μας, την κορυφαία εταιρία του χώρου 5.11 Tactical, η οποία στάθηκε από την πρώτη δίπλα μας στη δημιουργία της ομάδας, όπως βέβαια και στους συλλόγους των αθλητών.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.

                             Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας

Προηγούμενο άρθρο Επιτακτική η ανάγκη άμεσων εκταφών στο Δημοτικό Νεκροταφείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Στα κίτρινα του Ηρακλή Παλαμά ο Βαγγέλης Ζητούνης