Ενωτική Πρωτοβουλία Δ. Μουζακίου: Για το δρόμο Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα

16 Ιανουαρίου 2018

Η οδική σύνδεση Μουζάκι-Λίμνης Πλαστήρα είναι ένα έργο πνοής , για την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής .Τα τελευταία 20 χρόνια έγιναν  πολλές προσπάθειες για την υλοποίηση του . Στο πρόσφατο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο στη Λάρισα , αποφασίστηκε  η υλοποίηση  και η ένταξη του στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου παραβρέθηκε  στο συνέδριο χωρίς καμία πρόταση για την ανάπτυξη της περιοχής του. Δεν πρότεινε κανένα έργο για τον τόπο του ούτε ασχολήθηκε με την τόσο σημαντική οδική σύνδεση. Έβγαλε μια πομπώδη  ανακοίνωση ότι αυτά τα συνέδρια είναι επικοινωνιακές φιέστες της κυβέρνησης και τίποτα καλό δεν μπορεί να προκύψει από αυτά .Για άλλη μια φορά έβαλε το προσωπικό κομματικό του συμφέρον πάνω από το καλό του τόπου. Όταν αντιλήφθηκε ότι το έργο θα γίνει, φρόντισε να σφετεριστεί τις προσπάθειες των ανθρώπων της περιφέρειας, των βουλευτών του νομού και τόσων άλλων, ώστε να παρουσιάσει τη δέσμευση του Υπουργού κ Σπίρτζη ως προσωπική του επιτυχία. Είναι μια προσφιλής τακτική ενός παλαιοκομματικού Δημάρχου ,η προσωπική προβολή πάνω από όλους και από όλα.  H συνεχής ενασχόληση του   με τις επόμενες βουλευτικές   εκλογές όταν αυτές πραγματοποιηθούν   και η προσωπική του φιλοδοξία να συμμετάσχει σε αυτές, ως υποψήφιος βουλευτής, στοιχίζουν ακριβά στο δήμο μας   με τον οποίο δυστυχώς δεν ασχολείται καθόλου.

Ο κόσμος αρνείται να κατανοήσει ότι ένας πολιτικός με τέτοιες φιλοδοξίες, όπως εν προκειμένω ο κ Κωτσός, έχει γραμμένα στα παλαιά του υποδήματα και τα κόμματα και τους οπαδούς τους και τις ιστορικές σκοπιμότητες του «καλού» του τόπου. Τα κόμματα γι΄αυτόν είναι οχήματα ατομικής ανάδειξης και οι πρόθυμοι οπαδοί τους ανυποψίαστα υποζύγια, που τα σέρνει   για να εξυπηρετήσει  τους προσωπικούς του σκοπούς. Και σκοπός του κ Κωτσού  είναι να γίνει μια μέρα βουλευτής , όχι να σώσει το τόπο. Αν μάλιστα για να το πετύχει  θα πρέπει να καταστρέψει το Μουζάκι  δε θα διστάσει να το κάνει.

 

Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Μουζακίου

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031