Ειδήσεις

Επίσκεψη της διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα


Το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. Γιώργος Μπούκης και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τουρναβίτης, οι οποίοι είχαν συνάντηση με το δήμαρχο λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτη Νάνο και την αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Βάσω Ξηροφώτου.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και η δυνατότητα και οι προοπτικές ανάπτυξης συνεργασίας των δύο φορέων, με παράλληλα οφέλη για τους οργανισμούς και την τοπική κοινωνία.

Εκ μέρους της Συνεταιριστικής Τράπεζας εκδηλώθηκε η διάθεση να συνεισφέρει στη γενικότερη προσπάθεια της Ανάπτυξης της περιοχής, ενώ επισημάνθηκε ο κοινωνικός ρόλος και χαρακτήρας της Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Ο δήμαρχος Πλαστήρα καλωσόρισε τα στελέχη της τοπικής τράπεζας και εξέφρασε τη χαρά για την επίσκεψη. Αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Δήμου και το σχέδιο ανάπτυξης του Δήμου, με αιχμή του δόρατος τον θεματικό Τουρισμό, ο οποίος συνεισφέρει στην οικονομική ανάπτυξη του νομού γενικότερα. Επίσης αναφέρθηκε στις προσπάθειες δημιουργίας συνθηκών για την ενθάρρυνση της κοινωνικής οικονομίας και την ενίσχυση της απασχόλησης.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση μαθητών του Μουσικού Σχολείου με εθελοντές του Let΄s do it Greece
Επόμενο άρθρο Επιμνημόσυνος Δέηση στο μνημείο των είκοσι πνιγέντων εργατών