Ειδήσεις

Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της ΙΡΑ Λεμεσού στο Αστυνομικό Μουσείο


Ο κ. Ανδρέας Αριστείδου, Αντιπρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λεμεσού Κύπρου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (I.P.A.) πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστυνομικό μας Μουσείο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Οι δύο επισκέπτες μας ξεναγήθηκαν στις τρεις αίθουσες με τα μουσειακά εκθέματα εκφράζοντας ποικιλότροπα τον θαυμασμό τους, για τα όσα έχουν συλλεχθεί και με περισσή φροντίδα εκτεθεί, προκειμένου να διασωθούν από το φθοροποιό άγγιγμα του χρόνου και τη λήθη.

Ο κ. Αριστείδου προσέφερε ως δώρο για την μουσειακή συλλογή του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας αναμνηστικά από την Κύπρο και την Κυπριακή Αστυνομία, τα οποία τοποθετήθηκαν ήδη σε περίοπτη θέση. Τον Κύπριο φίλο και επισκέπτη ευχαρίστησε εγκαρδίως ο ιδρυτής του Μουσείου κ. Δημήτριος Καλλιαντζής και ως αντίδωρο του προσέφερε διάφορα αναμνηστικά του Μουσείου, τοπικά κρασιά και πλούσιο τουριστικό υλικό της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας.

Καθόλη τη διάρκεια της ξενάγησης και της φιλοξενίας παρευρισκόταν και ο κ. Ηλίας Αρσενίου, Β’ Αντιπρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (I.P.A.), ο οποίος μετέφερε τους θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. και επιπλέον, του κοινοποίησε την πρόθεση της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας να πραγματοποιηθεί το επόμενο έτος εκδρομή στην Κύπρο. Ο κ. Αρσενίου επέδωσε το λάβαρο της Τοπικής Διοίκησης και τοπικά προϊόντα.

Το κυπριακό σύνθημα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» ας κρατάει την ιστορική μας μνήμη νηφάλια…

Προηγούμενο άρθρο Πολυνομία: Η σύγχρονη πληγή της ελληνικής δικαιοσύνης - Του Κώστα Νούσιου
Επόμενο άρθρο ΠΕ.ΠΥ.Δ. Θεσσαλίας: Παροχή βοηθείας στον Όλυμπο