Ειδήσεις

Επίσκεψη των μαθητών των 1ου και 12ου Δημοτικών Σχολείων, στο 3ο Γυμνάσιο


Στα πλαίσια της ένταξης και της ομαλής μετάβασης των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης από το δημοτικό στο γυμνάσιο, πραγματοποιήθηκε σήμερα από τα δύο σχολεία προγραμματισμένη επίσκεψη στο 3ο Γυμνάσιο Καρδίτσας με τους εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές των σχολείων, σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ Νομού Καρδίτσας και Υπεύθυνη την κ. Μυριώτη Φρόσω.

Στο 3ο Γυμνάσιο τους μαθητές καλωσόρισαν και υποδέχτηκαν η Διευθύντρια κ Τσιούντου Αναστασία καθώς επίσης και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση σε όλους τους χώρους του Γυμνασίου ώστε οι μαθητές να γνωρίσουν το νέο σχολικό περιβάλλον στο οποίο θα ενταχθούν με την καινούρια σχολική χρονιά και πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, που είχαν ως στόχο την εξομάλυνση της μετάβασης των μαθητών από τη μια εκπαιδευτική βαθμίδα στην άλλη.

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι Διευθυντές των 1ου & 12ου Δημ. Σχ. Καρδίτσας ευχαριστούν θερμά την Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 3ου Γυμνασίου καθώς και  την Υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ.

Προηγούμενο άρθρο Ο Σ.ΜΟ.Κ με 6 αθλητές στην Βέροια
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Καρδίτσας για τις δερματολογικές παθήσεις