Επισκέψεις του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας

04 Οκτωβρίου 2016

Αντιπροσωπεία του συλλόγου τριτέκνων Ν. Καρδίτσας αποτελούμενη από τον πρόεδρο Θ. Θεοδωρόπουλο, τον αντιπρόεδρο του συλλόγου και τις Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος Θ. Κοντό, τον ταμία Β. Καπνογιάννη και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Σ. Γαλάνη, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο.

Κατά την συνάντηση υποβλήθηκαν εγγράφως αιτήματα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις τρίτεκνες οικογένειες του συλλόγου. Βασικό αίτημα απετέλεσε η μείωση των Δημοτικών τελών. Ένα αίτημα δίκαιο με ελάχιστο κόστος επιβάρυνσης του δημοτικού προϋπολογισμού. Ένα αίτημα ώριμο για το οποίο υπήρξε δέσμευση της δημοτικής αρχής, αλλά δυστυχώς ακόμη παραμένει ανεκπλήρωτο. Ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι εφόσον υπάρξει διαδικασία θα εξετάσει το θέμα. Να σημειώσουμε ότι εκατοντάδες Δήμοι έχουν προβεί σε σημαντικές μειώσεις των δημοτικών τελών σε τρίτεκνες οικογένειες και αυτό διότι μετά την ψήφιση του Νόμο 4368 ΦΕΚ 21  Α αρ. 13  δίνει τη δυνατότητα στο δημοτικό συμβούλιο να αποφασίζει επ αυτού.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της διανομής προϊόντων – με το πρόγραμμα των αποσυρόμενων φρούτων – προς τα μέλη του συλλόγου, με εισοδηματικά κριτήρια. Ο σύλλογος επέδωσε στην αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Αντωνίου τα απαραίτητα δικαιολογητικά και μέσα από καλή συνεργασία και συντονισμένες ενέργειες αναμένουμε την υλοποίηση του προγράμματος άμεσα.

Ακολούθως ζητήθηκε η μείωση των τιμών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για τα μέλη του συλλόγου. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την μείωση των διδάκτρων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, και στο Δ.Ω.Κ.

Τέλος το Δ.Σ. επιδεικνύοντας και τις οικολογικές ευαισθησίες των τριτέκνων,  συζήτησε και πρότεινε στον Δήμαρχο τη συμμετοχή τους για εξωραϊσμό, μαζί με άλλους φορείς, του άλσους της «Παπαράντζας». Ο Δήμαρχος τόνισε ότι το θέμα είναι αρκετά ενδιαφέρον, πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός και συντονισμός  όλων των μερών, προκειμένου να υπάρξει υλοποίηση του στόχου.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά οι δεσμεύσεις να γίνουν πραγματικότητα. Είναι επιτακτική ανάγκη μέσα από την επίλυση των  προβλημάτων, να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στον παράγοντα άνθρωπο.

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Κωστής Μαραβέγιας - Δυο γυναίκες
Αντώνης Βαρδής - Θέλω να σε δω
Μελίνα Ασλανίδου - Αόρατη πληγή
Φίλιππος Πλιάτσικας - Πολύ χιόνι
Χάρις Αλεξίου - Εξαρτάται
Μάνος Ξυδούς - Γοργόνα
Γιάννης Πάριος - Μόνο αγάπη
Έλλη Πασπαλά - Αύγουστος
Μιλτιάδης Πασχαλίδης - Ανεπίδοτο
Γλυκερία - Δεν έχω πολλά

 


LP - Other people
Wham - Everythink she wants
Sweet - Love is like oxygen
Tina Turner - Steamy windows
Lisa Stansfield - All around the world
Maggie Rielly - Everythink we touchl
Sheryl Crow - My favorite mistake
Fairground Attractions - Perfect
Air Supply - Lost in love
Bad Boys Blue - A world

 


Μάιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC