Ευκαιρίες αμοιβόμενης εξειδίκευσης 4.000 ανέργων νέων στο εμπόριο από την ΕΣΕΕ

19 Φεβρουαρίου 2016

Με την παρούσα, σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι διαδικασίες του νέου προγράμματος με τίτλο: «Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης για άνεργους νέους, ηλικίας 18-24 ετών, σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας» στο οποίο μετέχει και η ΕΣΕΕ για 4.000 καταρτιζόμενους στον κλάδο του λιανικού εμπορίου.

Το πρόγραμμα, απευθύνεται σε αποφοίτους Δευτεροβάθμιας και Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και σε απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ. Στο πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης και πρακτικής άσκησης θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του Λιανικού και του Διεθνούς Εμπορίου, σε νέες Τεχνολογίες Πληροφοριών και  Επικοινωνιών. Οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ άνεργοι θα μπορούν να καταθέσουν μόνο ηλεκτρονικά  αίτηση συμμετοχής, ανάλογα με την ειδικότητά τους, στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα www.esee-emporio.gr

H υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τους δυνητικά ωφελούμενους άρχισε στις 16 Φεβρουαρίου και λήγει στις 31 Μαρτίου 2016 και ώρα 24.00.
Το πρόγραμμα είναι πρωτοποριακό και ανταποκρίνεται πλήρως στις δικά μας αιτήματα για προγράμματα επιτέλους σχεδιασμένα επάνω στις ανάγκες της αγοράς και όχι επάνω στην απλή κατάρτιση και στο «χαρτζιλίκι» του καταρτιζόμενου.  Κατά συνέπεια, πρέπει να φροντίσουμε ώστε το πρόγραμμα να επιτύχει, να προσφέρουμε υπηρεσίες ουσίας στην χώρα και στους ανέργους, ώστε να βρουν δουλειές και –στην πορεία- να ωφελήσουμε και τις επιχειρήσεις μας.

Περιμένουμε λοιπόν την πολύπλευρη συμμετοχή σας και την διάχυση της σχετικής πληροφόρησης προς όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις των περιοχών σας και των τοπικών αγορών, ώστε να συμμετάσχουν όλοι ενεργά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας (2441073900), η ΕΣΕΕ και οι υπηρεσίες της (210-3259200) θα είναι στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ερώτημα έχετε ή για οποιαδήποτε σχετική βοήθεια θελήσετε.

 

Από τη Διοίκηση του Συλλόγου

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829