Ειδήσεις

Ευχές Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου


Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας βρίσκουν με νέα δεδομένα. Η πανδημία του κορωνοϊού δοκιμάζει σκληρά τις κοινωνίες μας και θέτει μεγάλες προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα και ωριμότητα. Οι φετινές εορτές είναι διαφορετικές για όλους μας.   Μακριά από αγαπημένα μας πρόσωπα,   μακριά ίσως και από τον τόπο καταγωγής μας, μακριά από έθιμα και παραδόσεις.

Η Γέννηση του Θεανθρώπου όμως και το μήνυμα των Χριστουγέννων συνεχίζουν να αποτελούν πηγή έμπνευσης που μας βοηθά να αντλούμε συνεχώς δύναμη και ελπίδα για το καλύτερο. Ιδιαίτερα, στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε λόγω της πανδημίας, αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Και μπορεί φέτος να γιορτάσουμε διαφορετικά  όμως η πίστη και οι αξίες μας δεν αλλάζουν.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας και με όπλα μας την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, στηρίζουμε με τον ενδεδειγμένο τρόπο κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην βοήθεια των αδυνάτων και των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Στέλνουμε τη σκέψη και τις ευχές μας και στους συνδημότες μας που έμειναν μακριά μας και θα περάσουν αυτές τις μέρες με τη νοσταλγία του τόπου μας.

Ζώντας τα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μέσα από τις δυνατές αναμνήσεις των προηγούμενων, με τη γλυκιά προσμονή να ανταμώσουμε και πάλι γρήγορα, όλοι μαζί γιορτάζοντας όπως ο λαός μας ξέρει.

Ας διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία μας, και με υπομονή και προσπάθεια θα καταφέρουμε σύντομα να επανέλθουμε στους καθημερινούς ρυθμούς μας.

Εύχομαι σε όλους, Χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία, χαρά, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία. Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές από αυτή τη δοκιμασία.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ενός ατόμου για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
Επόμενο άρθρο Η ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου άναψε τη φλόγα του φυσικού αερίου στην Καρδία του Δήμου Θέρμης