Ειδήσεις

Ευχαριστίες για την διοργάνωση του 3ου Πλαστήριου Δρόμου


Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος  κ. Αλκ. Κολοκύθα που είχε την ευθύνη από πλευράς Δήμου Καρδίτσας για τη διοργάνωση του 3ου Πλαστήριου δρόμου έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους εκατοντάδες δρομείς, όλων των ηλικιών και από κάθε γωνιά της Ελλάδας που συμμετείχαν στον 3ο Πλαστήριο Δρόμο Καρδίτσας, ο οποίος ήταν μια πραγματική γιορτή του Αθλητισμού.

            Να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για τη συνδιοργάνωση, την Εθνική Τράπεζα που ήταν ο Μέγας Χορηγός τον συντονιστή κ. Βησ. Ζησόπουλο για την άριστη συνεργασία μας, την Τροχαία Καρδίτσας για τα μέτρα ασφαλείας, το ΔΟΠΑΚ, τη Δημοτική Αστυνομία και τους εργαζόμενους του Δήμου που υποστήριξαν την διοργάνωση.

            Ευχαριστώ θερμά τους φορείς και τις εθελοντικές οργανώσεις που μας στήριξαν: ΕΚΑΒ, Ραδιολέσχη, Λέσχη 4Χ4, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων 1ο Σύστημα Καρδίτσας, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Καρδίτσας, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Καρδίτσας ¨Η Ζωή”, Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Καρδίτσας, Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία- Παράρτημα Καρδίτσας, Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας, Όραμα Ελπίδας – Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Παράρτημα Καρδίτσας,“Καραγκούνα” και Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας.

Ευχαριστώ τους αθλητικούς μας συλλόγους για τη βοήθεια: Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Περσέας”, Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας, ΣΟΑ Φωκιανός Καρδίτσας, “Ωρίων” ΑΣ Καρδίτσας, ενώ ιδιαίτερα ευχαριστώ τους πρωταθλητές μας Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Πένυ Τσινοπούλου καθώς και τη συμπατριώτισσά μας διεθνή διαιτητή ποδοσφαίρου κ. Χρ. Κουρομπίλια που τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση απονέμοντας τα έπαθλα στους νικητές, μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιονίκης μας στην κωπηλασία Νίκος Σκιαθίτης και ο Πανελληνιονίκης Στυλιανός Φιλάι που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στον Πλαστήριο Δρόμο.

Τέλος ευχαριστώ θερμά τους χορηγούς.

Η μεγάλη συμμετοχή δρομέων και η θερμή στήριξη των φορέων, των εθελοντών, των χορηγών και των υποστηρικτών καταξιώνουν τον Πλαστήριο Δρόμο ως ένα πολύ σημαντικό θεσμό για την Καρδίτσα που κάθε χρόνο θα γίνεται και καλύτερος.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ασημίνα Σκόνδρα: Εθνοκτόνος η πολιτική συριζα-ανελ …. απαγορευτική για γάμο και παιδιά
Επόμενο άρθρο Αναμένεται η είσοδος του περονόσπορου σε καλλιέργειες με πεπονιές