Ειδήσεις

Η Αργιθέα εντάσσεται στο my KEPlive


Ο Δήμος Αργιθέας μπαίνει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή, καθώς εντάχθηκε στους πρώτους 38 Δήμους της χώρας οι οποίοι θα μπορούν να εξυπηρετούν τους πολίτες και με τηλεδιάσκεψη μέσω του προγράμματος mykeplive.

Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία θα προσφέρεται από το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου Αργιθέας στο Ανθηρό, μέσω της ενιαίας διαδικτυακής πύλης του Δημοσίου gov.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mykeplive.gov.gr.

Χρησιμοποιώντας τη νέα αυτή πλατφόρμα, οι πολίτες μέσω τηλεδιάσκεψης από κινητό ή υπολογιστή θα μπορούν να διεκπεραιώσουν αρκετά αιτήματά τους χωρίς να απαιτείται η προσέλευση τους στο ΚΕΠ. Ο πολίτης ή η επιχείρηση, μέσω του νομίμου εκπροσώπου της, δύναται να αιτηθεί ραντεβού, επιλέγοντας συγκεκριμένη ημέρα και ώρα από τη λίστα διαθεσιμότητας που θα υπάρχει στην πλατφόρμα, προκειμένου να διεκπεραιώσει συγκεκριμένο αίτημά του. Κατά την έναρξη της τηλεδιάσκεψης,  θα πραγματοποιείται από τον υπάλληλο του ΚΕΠ η ταυτοποίηση του αιτούντος, πολίτη ή νομίμου εκπροσώπου της επιχείρησης, με την επίδειξη στην κάμερα των απαραίτητων εγγράφων ταυτοποίησης.

Για την εξυπηρέτηση του πολίτη μέσω τηλεδιάσκεψης διατίθεται στην αρχική σελίδα της ειδικής πλατφόρμας εγχειρίδιο χρήσης της υπηρεσίας.

Προηγούμενο άρθρο Στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της ΚΤΥΠ ΑΕ το Ειδικό Σχολείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εξειδίκευση στη Διαπολιτισμική Φροντίδα