Η Ασημίνα Σκόνδρα για άλλη μία φορά με τους αγρότες…

26 Ιανουαρίου 2009

Οι στέρεες και μακροχρόνιες σχέσεις, που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ της Νομ/κής Συμβούλου και Πολιτευτού κας. Ασημίνας Σκόνδρα και του αγροτικού κόσμου του Νομού μας είναι γνωστές. Όπως γνωστές είναι και οι πρωτοβουλίες και δράσεις, που επί σειρά ετών αναπτύσσει σε ότι έχει σχέση με την ενημέρωση των αγροτών, την στήριξη των συμφερόντων τους, την μεταφορά των προβλημάτων τους προς τα αρμόδια όργανα της Κυβέρνησης και της παράταξης της και την αμέριστη συμπαράσταση της, σε όποιο δίκαιο και εφικτό αίτημα τους.

Όταν άρχισαν οι κινητοποιήσεις των αγροτών, η Ασημίνα Σκόνδρα βρέθηκε στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για δύο συνεχείς μέρες και επί πολλές ώρες, όπου είχε επαφές και συνομιλίες με τον Υπουργό κ. Χατζηγάκη, τους Υφυπουργούς κ. κ. Κιλτίδη και Παπαδόπουλο, τους Γεν. Γραμματείς κ.κ. Σκιαδά και Αυγουλά και πολλούς υπηρεσιακούς παράγοντες και πρώην συναδέλφους της.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα μπλόκα κατά μήκος της εθνικής οδού, με κύριο και τελικό προορισμό το μπλόκο της Νίκαιας, όπου βρίσκονται οι Καρδιτσιώτες αγρότες. Μέσα σε φιλικό κλίμα έγιναν πολλές συζητήσεις και ανασκόπηση όλων των προβλημάτων, αιτημάτων και γεγονότων.

Η κ. Σκόνδρα εκδήλωσε την βεβαιότητα, ότι το ποσό που αποφασίστηκε από την Κυβέρνηση, για στήριξη των αγροτών, θα αποδοθεί ανάλογα και δίκαια, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεργασία και συνεννόηση, ώστε να λυθούν οριστικά τα θέματα, που αφορούν τον αγροτικό τομέα, για να μην βρισκόμαστε κάθε χρόνο αντιμέτωποι με τα ίδια προβλήματα.

Εστίασε στο ότι ο Πρωθυπουργός δείχνει αμέριστο ενδιαφέρον, για τον αγροτικό κόσμο της χώρας και είναι καλός γνώστης της κατάστασης του αγροτικού. Κάλεσε όλους να δείξουν εμπιστοσύνη στον Κώστα Καραμανλή, δηλώνοντας παράλληλα ότι η ίδια θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους συμπαραστάτης.

Σε ένδειξη αισθημάτων, ειλικρίνειας, συμπάθειας και φιλίας προσέφερε στον επικεφαλής και συνάδελφό της στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, Βαγγέλη Μπούτα ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930EC