Ειδήσεις

Η Επιτροπή Ειρήνης για την Εργατική Πρωτομαγιά


Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας απευθύνει κάλεσμα μαζικής , μαχητικής συμμετοχής όλων των δυνάμεων του αντιιμπεριαλιστικού αντιπολεμικού κινήματος στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Πλαστήρα την Τρίτη 1η Μάη στις 10 το πρωί.

Την ώρα αυτή που κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ευρωατλαντικές πολιτικές δυνάμεις μετατρέπουν την Ελλάδα σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ευρωπαϊκης ενωσης και καλούν τον ελληνικό λαό σε ομοψυχία στη βάση των στόχων του κεφαλαίου, ηχεί επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για «Πάλη ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο».

Οι αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού αντιπολεμικού κινήματος θα συμβάλουμε στην επιτυχία της πανεργατικής απεργίας, στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη , υψώνοντας ακόμα πιο ψηλά τη σημαία των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων και συμφερόντων. Είναι η καλύτερη απάντηση στα κηρύγματα ομοψυχίας , στην προετοιμασία του εδάφους για να σταλούν οι νέοι στα ευρωνατοικά σφαγεία στο βωμό των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων.

Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις– Επιστροφή όλων των στρατιωτικών από τις Ευρω-ΝΑΤΟϊκές αποστολές στο εξωτερικό

Καμιά αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν  

Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια 

Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές Βάσεις και στρατηγεία

Όχι στις πολεμικές δαπάνες για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ 

Αποδέσμευση από ΕΕ – ΝΑΤΟ, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Υπογραφή της αναχρηματοδότησης των παλιών δανείων του δήμου Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Έρευνα – Καινοτομία – Δημιουργία και Έξυπνη Εξειδίκευση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας