Η Ιερά Μητρόπολη τιμά την εορτή των Αγίων τριών Ιεραρχών

28 Ιανουαρίου 2020

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, στην επιθυμία της να τιμήσει και να ευχαριστήσει του Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης για το έργο το οποίο επιτελούν, τους Ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων και Φροντίστες Εκπαιδευτικούς, καθώς και τους συνταξιούχους Εκπαιδευτικούς μας για το έργο που επιτέλεσαν, για την μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελεσθεί Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας επί τη ιερά μνήμη των Αγίων τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Προστατών της ελληνικής Παιδείας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιω. Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον κ. Μιχαήλ Μαριόραν, επίκουρον Καθηγητήν Ιστορικού Τομέα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες απαντούν στο κατεπείγον πρόβλημα της εποχής μας: Η μεταναστευτική κρίση».

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ανήμερα της εορτής των Αγίων τριών Ιεραρχών, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams