Η μηνιαία συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Σοφάδων

23 Νοεμβρίου 2017

Με μεγάλη  συμμετοχή των μελών της πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η μηνιαία συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κατά την οποία συζητήθηκε και αναλύθηκε το προφητικό μυθιστόρημα του Μήνα Βιντιάδη: » Τηγανίζουν πατάτες στον Άρη;» . Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού, ενώ μίλησε και για τη δυσκολία της σύνθεσης ενός έργου που προϋποθέτει παράλληλα και επιστημονική γνώση όπως το συγκεκριμένο για τη δημιουργία του οποίου  ο ίδιος έπρεπε  να  συμβουλευθεί ειδικούς όπως ο Διονύσης  Σιμόπουλος και ο Γιώργης Γραμματικάκης.

Πέραν του βιβλίου τα μέλη αντάλλαξαν απόψεις για την έννοια , αλλά και την αναγκαιότητα της Φιλαναγνωσίας , ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή της πληροφόρησης και της εύκολης γνώσης. Ο κ. Βιντιάδης δήλωσε ενθουσιασμένος  με το κοινό , ενώ ενθαρρύνοντας τη δράση  της Λέσχης του Συλλόγου δώρισε εκατό τίτλους έργων της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας για τη Βιβλιοθήκη  της. Παράλληλα, με μια συμβολική κίνηση τοποθέτησε το πρώτο βιβλίο στο ράφι που παραχωρήθηκε από το Δήμο Σοφάδων – Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ. για το λόγο αυτό. Η όλη διαδικασία συντονίστηκε από τη Χριστίνα Λιούτα, φιλόλογο και το Βαγγέλη Ντελή, φιλόλογο και συγγραφέα.

Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα με καλεσμένο τον καταξιωμένο συγγραφέα Άρη Σφακιανάκη. Για  πληροφορίες: 6977150417 και 6972987721 απογευματινές ώρες).

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829