Ειδήσεις

Η Περιφέρεια πρόσφερε το καλάθι αλληλεγγύης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη


Με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζοντας τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη, μοίρασε τρόφιμα όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα. Τα τρόφιμα μοιράστηκαν σε 400 οικογένειες οι οποίες έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις που μας βοήθησαν και μας προμήθευσαν με τρόφιμα. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας για ακόμη μια φορά διένειμε «το καλάθι αλληλεγγύης στους συμπολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη.  Αυτή η δράση λειτουργεί ως συμπληρωματική του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Ύλης Συνδρομής ΤΕΒΑ» που υλοποιούμε σε συνεργασία με τους Δήμους» τόνισε  σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Τη δράση έτρεξαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος, η Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Λάρισας Δέσποινα Μάντζαρη, η Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Λάρισας Φωτεινή Περώνη και τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Λάρισας Νίκος Πουτσιάκας, Ιωάννα Οικονόμου και Κωνσταντίνα Καλέση.

Προηγούμενο άρθρο Η ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου άναψε τη φλόγα του φυσικού αερίου στην Καρδία του Δήμου Θέρμης
Επόμενο άρθρο Ευχές του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καραγιάννη για τα Χριστούγεννα