Ειδήσεις

Η σχολή εικαστικών τεχνών του Δ. Παλαμά απέσπασε το 3ο ατομικό βραβείο


Στις 7 Απριλίου 2016 ανεξάρτητη κριτική επιτροπή πραγματοποίησε την αξιολόγηση των έργων του καθιερωμένου ετήσιου παιδικού διαγωνισμού « ‘Ένα βήμα στο διάστημα», αφιερωμένο στην Ημέρα της Αστροναυτικής που γιορτάζεται στις 12 Απριλίου.

Ο Πανελλήνιος διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Συντονιστική Επιτροπή Ρώσων Συμπατριωτών στην Ελλάδα με την υποστήριξη του Επιστημονικού Κέντρου στην Αθήνα, στον χώρο του οποίου και πραγματοποιήθηκε η έκθεση των έργων παιδιών ηλικίας 5-18 ετών από την 1 έως 12 Απριλίου.

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος οι μαθητές της εικαστικής σχολής του Δήμου Παλαμά. Το προτεινόμενο θέμα «Διάστημα» κέντρωσε το ενδιαφέρον των παιδιών και δούλεψαν με μεγάλο ενθουσιασμό πάνω σε αυτό. Χάρη στην έμπειρη υποστήριξη και καθοδήγηση της δασκάλας τους, της Αλέκας Κουκόσιας χρησιμοποιώντας την τεχνική με δυο υλικά: λαδοπαστέλ και ακουαρέλα, κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές.

Στη δεύτερη ηλικιακή κατηγορία 9-13 ετών η μαθήτρια της εικαστικής σχολής Αναστασία Καραμήτρου απέσπασε το 3ο ατομικό βραβείο.

Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν και ομαδικό έργο με θέμα διάστημα το οποίο έμεινε στο χώρο της σχολής.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Προηγούμενο άρθρο Παρουσίαση του βιβλίου της Λ. Καποπούλου “Στο Βασίλειο της Μοίρας”
Επόμενο άρθρο Σε έκτακτη Γ.Σ. οι Δάσκαλοι Καρδίτσας