Κατασκευή χαρταετού στον Παλαμά

03 Μαρτίου 2011

 Πρόσθετη εκδήλωση στα πλαίσια του «Παλαμιώτικου Καρναβαλιού 2011» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το μεσημέρι, από 11 πμ έως 1 μμ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου ‘Παναγιώτης Παλαμάς’, του δήμου Παλαμά, και αφορά την κατασκευή χαρταετού.

 Όπως δήλωσε χθες ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Καρναβαλιού κ. Κων. Τζέλλας, θα είναι μια ακόμα εκδήλωση για τα παιδιά του δήμου, που στηρίζεται στις παραδόσεις του λαού μας. Οι παλιότερες γενιές των παιδιών στην περιοχή μας κατασκεύαζαν από μόνοι τους τον χαρταετό που θα σήκωναν την Καθαρά Δευτέρα. Τα τελευταία χρόνια οι χαρταετοί είναι βιομηχανοποιημένοι και αγοράζονται από τους γονείς των παιδιών.

Ο δήμος Παλαμά, με στόχο να ενεργοποιήσει τη νεολαία προσφέροντάς της γνώσεις μέσα από διάφορες δραστηριότητες, αποφάσισε να διοργανώσει την εκδήλωση του Σαββάτου στην οποία είναι ελεύθερα να συμμετέχουν όσα παιδιά επιθυμούν, 11-1 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο, για να κατασκευάσουν τον χαρταετό τους. Ο δήμος διαθέτει τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή των χαρταετών, ενώ δημότες μεγαλύτερης ηλικίας που είχαν αναδειχτεί ως καλοί μάστορες στην κατασκευή των χαρταετών, θα δείξουν στα παιδιά τη διαδικασία και τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζεται ένας χαρταετός αλλά και το μυστικό που κρύβεται στο ‘ζύγισμά’ του…

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC