Κοντά στους αγρότες το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων

26 Ιανουαρίου 2018

Δηλώνουμε σε όλους τους τόνους πως βρισκόμαστε δίπλα στους αγωνιζόμενους μικρομεσαίους αγρότες στηρίζοντας τα αιτήματά τους, έτσι όπως ακριβώς αυτά διατυπώνονται από την Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων. Πρόκειται για αιτήματα, που πατούν και στις δικές μας ανάγκες, στα δικά μας προβλήματα, αφού η επίθεση που δεχόμαστε όλοι μας από τις δυνάμεις του κεφαλαίου είναι ενιαία, και με αυτή την έννοια κοινός είναι και πρέπει να είναι και ο αγώνας μας.

Είναι κοινό το αίτημα για 12000 € αφορολόγητο, αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία και πρόνοια για όλους με ευθύνη του κράτους, τα δωρεάν φάρμακα, η σφράγιση όλων των βιβλιαρίων Υγείας για τους αγρότες, τους ανέργους υπαλλήλους και αυτοαπασχολούμενους.

Μας αφορά η ανάκληση του σημερινού ορίου συνταξιοδότησης των 67 χρόνων και η τοποθέτησή του ηλικιακά στα 60 για τους άντρες και 55 για τις γυναίκες, στα 55 και 50 αντίστοιχα για τα Βαρέα και ανθυγιεινά. Μας αφορά η απαίτηση για συντάξεις αξιοπρέπειας, τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων, ανθρώπων που συντηρούν ολόκληρες οικογένειες ανέργων, είναι συντάξεις πείνας και ανέχειας.

Αφορά τον καθένα από μας το γεγονός ότι βασική επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, της συγχορδίας των κομμάτων που στήριξαν όχι μόνο το τελευταίο αλλά και όλα τα προηγούμενα μνημόνια καθώς και της ΕΕ,
μέσω της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, είναι να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων τους μικρούς και μεσαίους αγρότες, αυτούς που έχουν ελάχιστο κλήρο, για να συντηρούν την οικογένειά τους.

Τασσόμαστε στο πλευρό τους και καλούμε τον κάθε εργαζόμενο, τον κάθε αγρότη, τον κάθε συνταξιούχο, αυτοαπασχολούμενο, νέο και γυναίκα να στηρίξει αυτά ακριβώς τα αιτήματα, αυτή ακριβώς την προσπάθεια που γίνεται από τις Ενωτικές Ομοσπονδίες.

Εργατιά – αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά!

 

 

Ο Πρόεδρος

Σαριδάκης Στέλιος

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Απρίλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930EC