Κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου

15 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τιμόθεος έκοψε την πίτα του «Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου» το πρωί της Κυριακής παρουσία πλήθος φίλων του σιδηροδρόμου.

O πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντωνίου αναφέρθηκε αναλυτικά στις προτάσεις που αφορούν τα δρομολόγια των τραίνων, τα προβλήματα στους σιδηροδρομικούς σταθμούς του ν. Καρδίτσας, τις απευθείας συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τις
ανταποκρίσεις στα Παλαιοφάρσαλα , την ποιότητα των τραίνων, την
μεταφορά εμπορευμάτων, την δωρεάν παραχώρηση παλαιών βαγονιών κ.λ.π.

Ενώ έδωσε και στοιχεία για τη δύσκολη κατάσταση του Ο.Σ.Ε.και τις ελλείψεις σε μηχανοδηγούς, προσωπικό γενικότερα και τροχαίο υλικό.

Ο π. δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βερίλλης αναφέρθηκε διεξοδικά στο ιστορικό, τις τελευταίες εξελίξεις και τις προοπτικές που υπάρχουν για την ηλεκτροκίνηση και τη γενικότερη  αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου Παλαιοφαρσάλου – Καλαμπάκας.

Ενημέρωσε για τις τελευταίες θετικές εξελίξεις από την τελευταία συνάντηση με την ΕΡΓΟΣΕ και σημείωσε ότι απένταξη του έργου  Παλαιοφαρσάλου – Καλαμπάκας από το ΠΕΠ Θεσσαλίας  με στόχο την ένταξή του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα δεν γίνεται  αποδεκτή. «ισοδυναμεί με το να πάει το έργο στις ΄΄καλένδες΄΄ και η δυτική Θεσσαλία να μείνει χωρίς την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου»…

«Πρώτη προτεραιότητα είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για να ολοκληρωθεί το έργο το συντομότερο δυνατό. Καλώ Δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλίας, τους Αντιπεριφερειάρχες  να πάρουν θέση άμεσα πάνω στο θέμα, ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα εμπόδιο στην ολοκλήρωση του έργου».

Παρευρέθηκαν η βουλευτής Καρδίτσας Χ. Κατσαβριά, εκπρόσωποι των βουλευτών Π. Βράτζα και Κ. Τσιάρα, ο αντοδήμαρχος Καρδίτσας Σ. Αντωνίου, ο πρόεδρος και το Δ.Σ ου Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων, ο Πρόεδρος των «Φίλων Νοσοκομείου» και αρκετοί συμπολίτες.

 

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Κωστής Μαραβέγιας - Δυο γυναίκες
Αντώνης Βαρδής - Θέλω να σε δω
Μελίνα Ασλανίδου - Αόρατη πληγή
Φίλιππος Πλιάτσικας - Πολύ χιόνι
Χάρις Αλεξίου - Εξαρτάται
Μάνος Ξυδούς - Γοργόνα
Γιάννης Πάριος - Μόνο αγάπη
Έλλη Πασπαλά - Αύγουστος
Μιλτιάδης Πασχαλίδης - Ανεπίδοτο
Γλυκερία - Δεν έχω πολλά

 


LP - Other people
Wham - Everythink she wants
Sweet - Love is like oxygen
Tina Turner - Steamy windows
Lisa Stansfield - All around the world
Maggie Rielly - Everythink we touchl
Sheryl Crow - My favorite mistake
Fairground Attractions - Perfect
Air Supply - Lost in love
Bad Boys Blue - A world

 


Μάιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC