Κώστας Τσιάρας: Πολιτική αλλαγή για να αντιμετωπιστεί το προσφυγικό/μεταναστευτικό

06 Δεκεμβρίου 2016

Την πολιτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για το ζήτημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού ανέλυσε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Τσιάρας, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Α1 και Α2 ΝΟΔΕ Αθηνών για το μεταναστευτικό την Δευτερά, που μας πέρασε.

Στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν επίσης με τοποθετήσεις ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Δένδιας και η Ευρωβουλευτής κα ΕλίζαΒόζεμπεργκ, ο κ. Τσιάρας επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση έχει μετατρέψει την πατρίδα μας από χώρα σε χώρο. Σε ένα διαμετακομιστικό χώρο από τον οποίο διήλθαν, μόνο το 2015, 900.000 ή το 85% των προσφύγων και μεταναστών».

Ο γαλάζιος Γραμματέας της ΚΟσυνέχισε αναλύονταςτις αστοχίες, τις πράξεις και τις παραλήψεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που διόγκωσαν το πρόβλημα επισημαίνοντας ότι «το επίσημο Ελληνικό κράτος έχει υποκατασταθεί από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τους «Αλληλέγγυους», οι οποίες έχουν στήσει έναν χορό εκατομμυρίων γύρω από τον πόνο και την απόγνωση προσφύγων και μεταναστών».

Ο κ. Τσιάρας σημείωσε ότι «σύμφωνα με τους υπολογισμούς, αυτή την στιγμή, κάθε μετανάστης στοιχίζει στην Ελλάδα περισσότερες από 15.000€, όταν στην Ευρώπη κοστίζει λιγότερες από 12.000€.Και όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις των Γενικών Γραμματέων Μετανάστευσης, οι οποίοι καταγγέλλουν τον κ. Μουζάλα και την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα για κακοδιαχείριση, σπατάλες και σκάνδαλα με ημετέρους».

Ο βουλευτής Καρδίτσας προειδοποίησε για τον κίνδυνο κατάρρευσης της συμφωνίας μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας και καταλόγισε στην κυβέρνηση πλήρη ανικανότητα να απορροφήσει κοινοτικούς πόρους για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, καθώς χάνονται εκατομμύρια ευρώ εξασφαλισμένων πόρων από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία,και γι’ αυτό η μόνη ενδεδειγμένη λύση είναι η άμεση πολιτική αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας.

Τέλος, ανέπτυξε την πολιτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας,η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τον διαχωρισμό των παράνομων μεταναστών από τους ξεριζωμένους πρόσφυγες, την εντατικοποίηση των ελέγχων των νομιμοποιητικών εγγράφων σε όλη την ελληνική επικράτεια και την άμεση επαναπροώθηση των μεταναστών στις χώρες προέλευσης.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930EC