Κώστας Τσιάρας: Σκοτεινές διαδρομές στη δήθεν Διακρατική Συμφωνία του Υπουργείου Άμυνας με την Σαουδική Αραβία

28 Νοεμβρίου 2017

Απαντήσεις για τις σκοτεινές διαδρομές στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζήτησε από τον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο Υπουργό ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Τσιάρας κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης για την δήθεν Διακρατική Συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού του Ελληνικού Στρατού στο Βασίλειο της Σαουδική Αραβίας.

«Σε ότι αφορά την  πώληση πολεμικού υλικού, ο κύριος Υπουργός ήθελε τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από τον κ. Παπαδόπουλο – δηλαδή ο κ. Παπαδόπουλος να πάρει τα βλήματα κι αυτός ενδεχομένως να τα πουλήσει». Αυτο επεσήμανε ο Γραμματέας της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας,κατηγορώντας, παράλληλα, την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τα μείζονα ερωτήματα που προκύπτουν για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

«Τις προηγούμενες ημέρες επιχειρήθηκε η μετατόπιση της συζήτησης από το επίμαχο ζήτημα, που είναι μια διακρατικήσύμβαση πώλησης πολεμικού υλικού σε μια άλλη συζήτηση, σε ένα ζήτημα το οποίο  προέκυψε μέσα από αυτή την αναζήτηση στα λεγόμενα απόρρητα» σημείωσε στην πρωτομιλία του ο κ. Τσιάρας. «Αλήθεια, υπάρχουν απόρρητα σε μια διακρατική συμφωνία»; διερωτήθηκε σκωπτικά ο Καρδιτσιώτης πολιτικός, απευθυνόμενος προς του βουλευτές της συμπολίτευσης.

Σχετικά με τον φερόμενο ως εκπρόσωπο της Σαουδικής Αραβίας κ. Παπαδόπουλο, ο κ. Τσιάρας σημείωσε: «Καλά, δεν ξέρετε -πολλοί από εσάς τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Σαουδική Αραβία είναι ένα βαθύ ισλαμικό κράτος; Δεν ξέρετε ότι δεν υπάρχει Σύνταγμα; Δεν ξέρετε ότι η Σαρία είναι αυτή η οποία, ως βασικός κανόνας και ως βασική αρχή, καθορίζει οποιαδήποτε διαδικασία αυτού του κράτους; Ξέρετε ότι με βάση τη Σαρία δεν μπορεί το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας να το εκπροσωπεί κανείς αλλόθρησκος ή αλλοεθνής; Αυτά, για να ξέρουμε ακριβώς τι μας γίνεται και πού βρίσκεται η ουσία της συζήτησης».

«Σε μια υπόθεση που υπάρχουν τόσο σοβαρές ενδείξεις για σκοτεινές διαδρομές τα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν» κατέληξε ο κ. Τσιάρας.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031