Ειδήσεις

Κ. Νούσιος: Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, βάση ανάπτυξης του πολιτισμού της Καρδίτσας


Την επιδίωξη να υποστηρίξει ουσιαστικά όλους τους συλλόγους της Καρδίτσας που τόσα χρόνια αποτελούν το βασικό πυλώνα ανάπτυξης του πολιτισμού και μεταφέρουν την ιστορία και τον πολιτισμό στη νέα γενιά, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος στον Πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μανώλης Στεργιόπουλος.

Ο κ. Νούσιος συνομίλησε με τον κ. Στεργιόπουλο, τον οποίο συνεχάρη για τη συμβολή του στην 34η πορεία συνεχούς δράσης της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας σημείωσε τον πολύπλευρο ρόλο της Ένωσης στα πολιτιστικά δρώμενα και την ενεργή της παρουσία σε εκδηλώσεις που αποτελούν σημείο αναφοράς σε όλη την επικράτεια, όπως το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου και η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού «Καραϊσκάκεια» οι οποίες ενισχύουν την πολιτιστική μας ταυτότητα και απαιτούν πολλούς μήνες προετοιμασίας.

Η ανάδειξη τοπικών παραδόσεων, ηθών και εθίμων δημιουργεί ερεθίσματα, καλλιεργεί παιδεία και η Π.Ε. Καρδίτσας συνεχίζει την προώθηση και ενθάρρυνση της προσπάθειας που καταβάλει η τοπική Ένωση, έχοντας αποδεδειγμένα σταθεί στο πλευρό της πολυσχιδώς.

Εκ μέρους της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας, ο κ. Στεργιόπουλος, ευχαρίστησε τον κ. Νούσιο για την υποστήριξη και τη διάθεσή του να συνδράμει ηθικά και υλικά στην οργάνωση εκδηλώσεων, προκειμένου ο πήχης των στόχων να ανεβεί ακόμη πιο ψηλά.

Προηγούμενο άρθρο Πανελλήνια πορεία ενάντια των αιολικών στα Άγραφα
Επόμενο άρθρο Να καλυφθούν όλες οι ανάγκες σε προσωπικό της Περιφέρειας Θεσσαλίας