Ειδήσεις

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου για την Πρωτοχρονιά


Το 2020 ήταν αναμφίβολα μια δύσκολη, σκληρή και ρευστή χρονιά. Η εμφάνιση της πανδημίας του COVID -19, μας υποχρέωσε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα και καταστάσεις πρωτόγνωρες. Δώσαμε έναν πολυεπίπεδο αγώνα, για να καταφέρουμε να προστατέψουμε την δημόσια υγεία και η έναρξη των εμβολιασμών δείχνει ότι είμαστε στην αρχή του τέλους για την εξάπλωση του ιού.

Την χρονιά που πέρασε είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις.  Οι συνέπειες της πανδημίας, τα εθνικά μας θέματα, οι φυσικές καταστροφές δοκίμασαν τις ατομικές αντοχές μας και την κοινωνική συνοχή.  Όμως αντέξαμε και συνεχίζουμε να τα αντιμετωπίζουμε  όλα αυτά με επιτυχία.

Τώρα είναι η στιγμή να κάνουμε μια μικρή ακόμη θυσία και να γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ναι, είναι δύσκολο να είμαστε μακριά από τους αγαπημένους μας, ναι, δεν είναι ωραίες οι άδειες αγκαλιές, ναι, δεν θα γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου με συγγενείς και φίλους. Αυτή όμως είναι η τελευταία μάχη, για να κερδίσουμε οριστικά και τον πόλεμο.

Οι εμπειρίες που μας πρόσφερε η χρονιά που φεύγει, αποτελούν ένα πολύτιμο υλικό , για να το επεξεργαστούμε και να θέσουμε νέους στόχους με νέες προοπτικές.

Ας αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας πλήγωσε, ό,τι μας στενοχώρησε, ό,τι μας πίκρανε. Και ας ατενίσουμε την ανατολή της καινούριας χρονιάς με ένα πλατύ χαμόγελο, για τις ελπίδες που θα γεννηθούν, τις ευκαιρίες που θα αξιοποιηθούν, τα όνειρα που θα πραγματοποιηθούν.

Με τη σκέψη μας για μια ακόμη φορά στους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη στα νοσηλευτικά ιδρύματα, ας στείλουμε τις ευχές μας να τους συντροφεύουν.

Εύχομαι το 2021 να είναι γεμάτο από ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινούν από την Περιφέρεια έργα αποκατάστασης στο οδικό κύκλωμα της λίμνης Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Εγκρίθηκε χρηματοδότηση ύψους 600.000 ευρώ για καταστροφές από τον Ιανό στο Μουζάκι