Μήνυμα νίκης Θάνου Σκάρλου

06 Μαΐου 2019

Σε μια πρωτοφανή προεκλογική συγκέντρωση, μετατράπηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του  Υποψηφίου Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου, το βράδυ της Παρασκευής στους Σοφάδες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος εμφανώς συγκινημένος από την πρωτοφανή συγκέντρωση, έδωσε το σύνθημα σε υποψηφίους και φίλους του συνδυασμού, μέχρι το βράδυ της 26ης Μαΐου να δώσουν όλοι μαζί την μεγάλη μάχη.

Επίσης, ο κ. Σκάρλος, ανέφερε ότι αυτή θα είναι η τελευταία του τετραετία στον δήμο, μιας και η φιλοσοφία του είναι, όλοι όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα πρέπει να έχουν το πολύ δύο θητείες και δεν πρέπει να είναι ισόβιοι.

Έκανε επίσης ειδική αναφορά στο θέμα των ΡΟΜΑ και ανέφερε χαρακτηριστικά, “Ποιόν ρώτησε η κ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ήρθε να φτιάξει νέο οικισμό στους Σοφάδες”;

Μεταξύ άλλων ο κ. Σκάρλος ανέφερε τα εξής:

Στέκομαι σήμερα μπροστά σας και ζητώ μια δεύτερη θητεία, για να μπορέσω να υλοποιήσω όλα όσα σχεδίασα με τους συνεργάτες μου και τους άξιους υπαλλήλους του δήμου μας.

Μια θητεία που θα είναι και η τελευταία, μιας και η πάγια άποψή είναι ότι όλοι όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα πρέπει να έχουν το πολύ δύο θητείες και δεν πρέπει να είναι ισόβιοι. Τις δύο θητείες έλεγαν ότι θα περιλαμβάνει ο Κλεισθένης, αλλά τελικά η κυβέρνηση υπέκυψε στις πιέσεις και δεν το τόλμησε να το νομοθετήσει.

Δεν θα επιτρέψετέ όλοι εσείς με την ψήφο σας να ξαναδούμε να δίδονται  δεκάδες αναθέσεις στους ίδιους και τους ίδιους με αδιαφανείς διαδικασίες.

Τελικά καταφέραμε να αποδείξουμε ότι με θέληση, πείσμα, σχεδιασμό, προσήλωση σε στόχους, πειθώ, συνεργασία και πολύ δουλειά οι προοπτικές μετατρέπονται σε αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα αυτά είναι σήμερα ορατά από όλους μας. Τα βλέπουν οι κάτοικοι της πόλης των Σοφάδων, τα βλέπουν οι κάτοικοι στις δημοτικές κοινότητες.

Σας καλώ όλες και όλους να ψηφίσετε και να στηρίξετε με κάθε τρόπο τον συνδυασμό μας, που φέρει το όνομα Πανδημοτική  πρωτοβουλία».

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829