Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επίδειξη κιθάρας, στο ΔΩΚ

25 Ιουνίου 2011

    Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Kαρδίτσας (Δημοτικό Ωδείο) πραγματοποίησε  με μεγάλη  επιτυχία την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 και ώρα 8 μ.μ..  την ετήσια  μαθητική συναυλία-επίδειξη της σχολής κιθάρας, της τάξης του καθηγητή Γιώργου Τσιάλα.

Η επίδειξη έγινε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δ.Ω.Κ., όπου οι γονείς και φίλοι των μικρών και μεγάλων μαθητών αλλά και οι φίλοι της κιθάρας γενικά, παρακολούθησαν και χάρηκαν μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση.

 Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν και να ομολογήσουν την υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Δ.Ω.Κ. και να απολαύσουν την τάξη του καθηγητή Γιώργου Τσιάλα.

Αυτού του τύπου οι εκδηλώσεις που γίνονται σε μουσικές σχολές και ωδεία αλλά και σε μουσικές ακαδημίες σ’ ολόκληρο τον κόσμο έχουν σαν σκοπό να βοηθούν τους σπουδαστές, έτσι ώστε  να αντιμετωπίζουν ψύχραιμα τις εξεταστικές επιτροπές  που συμμετέχουν καθώς και τις  συναυλίες και τα ρεσιτάλ που προκύπτουν.

 Επίσης μαθαίνουν να δέχονται και να απολαμβάνουν το ζωογόνο χειροκρότημα του κοινού, σαν ανταμοιβή των κόπων τους και τα καλοπροαίρετα σχόλια θετικά η αρνητικά που τους βοηθάνε για την συνέχιση των σπουδών τους και της καλλιτεχνικής τους εξέλιξης.

Οι μαθητές με την σειρά που εμφανίστηκαν ήταν οι: Πρίτσας Παναγιώτης, Τσιούλος Ευάγγελος, Ντατσιός Δημήτριος, Παπαθωμάς Χαράλαμπος, Αρβανιτάκου Μαρία, Μαγαλιού Σοφία, Παπακώστα Ακριβή, Κατέρη Παρασκευή, Πολύζου Ηλιάνα, Γκάτσης Νικόλαος, Λίτσιος Κωνσταντίνος, Αρβανιτάκος Βάϊος, Ζιαζοπούλου Αλεξάνδρα, Παπατσάκωνας Δημήτριος,  Παπακωνσταντίνου Κων/νος, Βενέτης Αλέξανδρος, Μαυρογιάννης Δημήτριος, Χαντζοπούλου Μαρία, Λίτσιου Σταυριανή.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ευχάριστα κομμάτια για σόλο κιθάρα, για δύο κιθάρες και για τέσσερις κιθάρες.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031