Ειδήσεις

Με αποτελεσματικότητα ο αποχιονισμός στο Δήμο Αργιθέας


Η δημοτική αρχή της Αργιθέας φρόντισε πριν ακόμη εκδηλωθούν οι χιονοπτώσεις να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα δημιουργούνταν με τον κλείσιμο των δρόμων που οδηγούν στα σπίτια των δημοτών και στους στάβλους των κτηνοτρόφων.

Πριν ακόμη αρχίσουν οι χιονοπτώσεις φρόντισε και μίσθωσε, για ενίσχυση των χειριστών του δήμου (3), 4 εργολάβους που διαθέτουν τα κατάλληλα μηχανήματα για τον αποχιονισμό του δημοτικού οδικού δικτύου. Έτσι με τα επτά (7) μηχανήματα αντιμετωπίστηκε το φαινόμενο από την πρώτη μέρα και συνεχίστηκε και σήμερα, Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.

Βέβαια, την ώρα που σταματούσαν τα μηχανήματα τον αποχιονισμό, η «Σοφία» φρόντιζε να ανανεώνει το χιόνι και έχει παραγγείλει και στον «Τηλέμαχο» να φέρει τα «καλούδια» του.

Οτιδήποτε όμως προκύψει τις επόμενες ώρες και μέρες, ο δήμος Αργιθέας είναι σε ετοιμότητα να ξαναπαλέψει με τη «Σοφία» και να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που θα δημιουργείται.

Τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με την ΕΜΥ, η χιονόπτωση θα κοπάσει αλλά η κακοκαιρία θα συνεχίσει με ολικό παγετό που θα δημιουργήσει νέα προβλήματα.

Ο Δήμος συνιστά τους δημότες και τους οδηγούς οχημάτων να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να χρησιμοποιούν όπου κρίνεται σκόπιμο τις αντιολισθητικές αλυσίδες.
Κατανόηση, υπομονή, συνεργασία και αλληλεγγύη !

Προηγούμενο άρθρο Έπεσε η αυλαία του 8ου Μύλου των Ξωτικών
Επόμενο άρθρο Κλειστά αύριο Τρίτη τα σχολεία σε όλο το Νομό