Πρωτοσέλιδο

Μόνιμα πυροσβεστικό όχημα στα Καλύβια Πεζούλας


Επίσκεψη στα Καλύβια Πεζούλας πραγματοποίησαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Καρδίτσας, Πύραρχος κ. Σωτήρης Κορέλας και ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ Δημήτρης Τσιαντής, στο τόπο εγκατάστασης του πυροσβεστικού οχήματος στο πρώην Δημαρχείο της Νεβρόπολης Αγράφων. Παρόντες στην επίσκεψη ήταν η Τοπική Αντιδήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Ελένη Θυμιοπούλου και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πεζούλας κ. Λάμπρος Λιάπης.

Ο κ. Κορέλας ενημέρωσε εγγράφως τον κ .Τσιαντή ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για την μόνιμη παρουσία στην περιοχή πυροσβεστικού οχήματος στα πλαίσια της αμεσότερης και καλύτερης πυροπροστασίας.

Ο κ. Τσιαντής προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση για το ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα μας εκ μέρους της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ως γνωστόν η συγκεκριμένη  ιδέα, προέκυψε μετά από συνάντηση κυβερνητικού κλιμακίου στην Διοίκηση Καρδίτσας για ζητήματα δασοπυρόσβεσης .

Να ευχαριστήσω τόσο τους υπηρεσιακούς παράγοντες, το Διοικητή Καρδίτσας   Πύραρχο Κορέλα και τον Διοικητή Θεσσαλίας Αρχιπύραρχοκ.Τζουβάρα, όσο και τα μέλη του κυβερνητικού κλιμακίου, το συντονιστή κ. ΑντωνίουΗλίακαι τους τρεις Βουλευτές του Νομού.

Η υλοποίηση της πρότασης πράγματι είναι ιδιαίτερα σημαντική.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνέργειες ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των τοπικών τουριστικών προϊόντων
Επόμενο άρθρο Μέρες παράδοσης και πολιτισμού στο Δήμο Σοφάδων