Ειδήσεις

Νέα εποχή στα επιχειρηματικά μαζικά SMS : Ανακαλύψτε τις δυνατότητες της πλατφόρμας SMS.to από την IntergoTelecom


Το SMS παραμένει σήμερα το δημοφιλέστερο εργαλείο επικοινωνίας παγκοσμίως, 28 χρόνια από την αποστολή του πρώτου γραπτού μηνύματος.Καθημερινά, αποστέλλονται πάνω από 18 δισ. SMS ανά τον κόσμο. Περίπου δηλαδή 200.000 σύντομα γραπτά μηνύματα το δευτερόλεπτο! Τάση που αναμένεται να διατηρηθεί λόγω της πτώσης του κόστους χρήσης των υπηρεσιών. Σύμφωνα μάλιστα με απόφαση της ΕΕ, από τις 15 Μαΐου 2019, η αποστολή SMS από μια χώρα της ΕΕ σε μια άλλη θα έχει ανώτατη χρέωση τα 6 λεπτά του ευρώ. Τα βασικά πλεονεκτήματα των γραπτών μηνυμάτων εντοπίζονται στην αμεσότητα, την ευχρηστία, την απλότητα και την ασφάλεια του μέσου. Εκατομμύρια επιχειρήσεις κάθε είδους και μεγέθους χρησιμοποιούν το SMS για την επικοινωνία με τους πελάτες τους με εντυπωσιακά αποτελέσματα.Η διαφήμιση μέσω SMS είναι στοχευμένη και μπορεί να οδηγήσει σε υψηλά ποσοστά ανταπόκρισης.Το 98% των SMS διαβάζεται μέσα σε 3 λεπτά από την παραλαβή τους. Οι παραλήπτες μπορούν επίσης να τα αποθηκεύσουν για να ξαναδιαβάσουν την πληροφορία αργότερα.Τα SMS μπορούν εύκολα να προωθηθούν, αυξάνοντας τις πιθανότητες η καμπάνια σας να γίνει viral.

Η υπηρεσία SMS.to μετράει μόλις μερικούς μήνες από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά του επιχειρηματικού μηνύματος και μάρκετινγκ και έχει εκπλήξει με τις δυνατότητές της. Η πλατφόρμα έχει ξεπεράσει τις 2000 εγγραφές εταιρειών στους πρώτους 6 μήνες και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εταιρειών σε Κύπρο και Εξωτερικό περιλαμβανομένων μεγάλων ασφαλιστικών, υπεραγορών, κατασκευαστών λογισμικού και άλλων.

Φτιάχτηκε από την Κυπριακή  εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας IntergoTelecomLtd. Η εταιρεία IntergoTelecom είναι πλήρως αδειοδοτημένη εταιρεία ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Κύπρο μέσω του ΓΕΡΗΕΤ και εργοδοτεί σήμερα 15 υψηλά καταρτισμένα άτομα σε διάφορες χώρες του κόσμου με τα κεντρικά της γραφεία στην Πάφο.

Η εταιρεία πιστεύει και επενδύει στην καινοτομία για αυτό και όλα τα κέρδη επανεπενδύονται για την βελτίωση και ανάπτυξη των προϊόντων της.

Η εταιρεία είναι μία από τις λίγες Εγκεκριμένες Καινοτόμες Επιχειρήσεις στην Κύπρο όπως ορίζονται από τα κριτήρια του Υπουργείου Οικονομικών με βάση του ποσού που επενδύει σε R&D έρευνα και καινοτομία σε σχέση με τον κύκλο εργασιών της.

Έχει θέσει ψηλούς στόχους και φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί μεγάλες εταιρείες του κλάδου σε Αμερική και Ευρώπη έχοντας ξεκινήσει από την Κύπρο και την Ευρώπη προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση στις εταιρικές επικοινωνίες παρέχοντας δυνατότητες που μέχρι προηγουμένως δεν υπήρχαν.

Ο Διευθυντής της εταιρείας Μάριος Ιταλός έχει αναφέρει χαρακτηριστικά: “Μέχρι σήμερα πολλές εταιρείες ακολουθούσαν την τακτική του να ανεβάζουν μια λίστα επαφών και να αποστέλλουν μαζικά μηνύματα στα τυφλά. Οι εξελίξεις ανά το παγκόσμιο τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε κανονιστικό/ρυθμιστικό επίπεδο έχουν προκαλέσει τη μέθοδο αυτή να γίνει παρωχημένη και ενδεχομένως παράνομη. Την απάντηση σε αυτό το πρόβλημα έχει έρθει να δώσει η υπηρεσία μας.”

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας μας:

 • Σύγχρονη πλατφόρμα με περισσότερες λειτουργίες για μεγαλύτερη απόδοση και κερδοφορία για εσάς
 • PriceMatchPromise(υπόσχεση χαμηλότερης τιμής) για υφιστάμενες τιμές για αποστολή σε Κύπρο και Ελλάδα και ανταγωνιστικές τιμές διεθνώς
 • Επιλογές opt-in/ opt-outώστε να συμβαδίζετε με τους νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων
 • Έξυπνη μέτρηση εκστρατειών. Πόσοι πάτησαν στον κατάλογο προσφορών μου;  Ποιοι είναι οι ποιο ενεργοί  χρήστες;  Αυτά όλα είναι δυνατά με την τεχνολογία που αναπτύσσουμε για έξυπνο σχεδιασμό και εκτέλεση των εκστρατειών.
 • Κάντε χρήση του Α/Β testing, δημιουργήστε δύο διαφορετικά SMS, συγκρίνετε την απόδοση τους και βρείτε το καλύτερο για την επιτυχία της καμπάνιας σας.

 

 • Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε πότε και τι θα στείλετε με τα SMS που επιθυμείτε.
 • Αναλύστε την αποτελεσματικότητα των μηνυμάτων σας με τις αναφορές που λαμβάνετε μετά από κάθε αποστολή. (πρόοδο και παράδοση μηνυμάτων, ποσοστά απόκρισης πελατών κ.λ.π.)

 

 • Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν ποιοι από τους τηλεφωνικούς αριθμούς των πελατών τους είναι ανενεργοί. Η πλατφόρμα μας μπορεί να πιστοποιήσει τους ενεργούς αριθμούς και να σας δώσει αναλυτικές πληροφορίες , εξοικονομώντας σας χρήματα παράλληλα καθώς δίνει τη δυνατότητα χρέωσης μόνο σε παραδοτέα μηνύματα.

 

 • Δείξτε σε κάθε πελάτη πόσο σημαντικός είναι ξεχωριστά, στέλνοντας του προσωποποιημένα SMS. Προσωποποίηση μέχρι και 5 δυναμικούς χαρακτήρες. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ {ΟΝΟΜΑ} Η ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ {ΑΡΙΘΜΟΣΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ} ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΣΤΙΣ {ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ} ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΔΩ sms.to/l/12345

 

 • Ισχυρό SMS HTTP Rest API για σύνδεση με το δικό σας λογισμικό, CRM, ERP για αποστολή smsnotificationsκ.λ.π.

 

 • Επικοινωνία με τον πελάτη στο κανάλι προτίμησης του. Σήμερα έχουμε το SMS, σύντομα το Viber το WhatsApp και ότι άλλο θα προκύψει στο μέλλον

 

Εταιρείες οι οποίες σήμερα αποστέλλουν sms μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία στο sales@sms.to για να πάρουν προσφορά ή να πραγματοποιήσουν μια εγγραφή στο sms.toγια μία δωρεάν δοκιμή της πλατφόρμας.

Στους επόμενους μήνες αναμένονται βελτιωμένες δυνατότητες αποστολής μηνυμάτων, την προσθήκη του ViberMessaging, περισσότερη πληροφορία και δυνατότητες για smsmarketing καθώς και την λειτουργία 2-way SMS για πραγματοποίηση αμφίδρομων επικοινωνιών με τους πελάτες καθώς και ταχεία διείσδυση στην αγορά της Ευρώπης!

Προηγούμενο άρθρο Στη μάχη των Πανελλαδικών 902 υποψήφιοι στο Νομό
Επόμενο άρθρο Η ΝΟΔΕ Καρδίτσας για το εκλογικό αποτέλεσμα