Ειδήσεις

Νομική υποστήριξη για ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής


Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Καρδίτσας, παρέχει συνοδευτικά μέτρα στους ωφελούμενούς της.

Πρόκειται για υπηρεσίες, που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και των κοινωνικών έκτακτων αναγκών των ωφελουμένων, με ενεργό και βιώσιμο τρόπο.  Στην παρούσα χρονική περίοδο, οι ωφελούμενοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα χρήσης του μέτρου της νομικής συμβουλευτικής υποστήριξης.

Το μέτρο αυτό αφορά στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από νομικό, επί ζητημάτων «κόκκινων δανείων»/υπερχρεωμένων νοικοκυριών, ενδοοικογενειακής βίας και ασφαλιστικών-εργατικών δικαιωμάτων. Για να κάνουν χρήση του μέτρου, θα πρέπει οι ωφελούμενοι να απευθύνονται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας (Πλαστήρα 62, Καρδίτσα, αρμόδιος υπάλληλος κα. Καπερώνη Μαρία) και να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τη λήψη νομικής συμβουλευτικής.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ιερά Αγρυπνία στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς
Επόμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες του αμπελιού