Ειδήσεις

Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους και τα υπόλοιπα τέσσερα Σπίτια Αγάπης


Η σκέψη και η μέριμνα της τοπικής μας Εκκλησίας για τον πάσχοντα άνθρωπο παραμένει ζώσα και ενεργή. Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους και τα υπόλοιπα τέσσερα «Σπίτια Αγάπης», στα Φάρσαλα, στο Αγναντερό, στον Παλαμά και στους Σοφάδες, τα οποία προσφέρουν καθημερινά ένα πιάτο ζεστό φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη και πνευματική στήριξη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 στις κατά τόπους εγκαταστάσεις των «Σπιτιών Αγάπης».

Τόνισε μεταξύ άλλων πως η διακονία αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, εάν δεν υπήρχαν οι κυρίες, οι οποίες δίδουν καθημερινά όλο το είναι τους και γι’ αυτό οφείλουμε να τις ευχαριστήσουμε. Ακόμη, ευχαρίστησε τους υπευθύνους Κληρικούς των «Σπιτιών Αγάπης» π. Λάζαρο Αλιβάνογλου (Φάρσαλα), π. Βασίλειο Χαντζή (Αγναντερό), π. Στέφανο Ζαφείρη (Παλαμά) και π. Ηλία Γώγο (Σοφάδες), αλλά και τον υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου και συντονιστή του έργου αυτού Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμο.

Προηγούμενο άρθρο Δεν ανοίγουμε την πόρτα στην αξιολόγηση
Επόμενο άρθρο Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας για τον Άγιο Αρτέμιο