Ξεκίνησε η καλοκαιρινή δράση στη Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου με μυστήριο και γρίφους


Η ομάδα οργάνωσης & διαχείρισης της Κοινοτικής-Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλλιθήρου ξεκίνησε την καλοκαιρινή της δράση με ένα παιχνίδι μυστηρίου και γρίφων, υπό τον τίτλο «Μυστήριο στο Χόγκουαρτς!». Η δράση πραγματοποιήθηκε για παιδιά δημοτικού, την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014, σε συνεργασία με τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Καρδίτσας.

 

επόμενη δράση

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία όλο το καλοκαίρι να συμμετέχουν σε παρόμοιες δράσεις, αφού η συνεργασία της Κοινοτικής-Λαϊκής Βιβλιοθήκης και των Παιδικών Βιβλιοθηκών θα συνεχιστεί (εντός της καλοκαιρινής εκστρατείας της FutureLibrary: «ό,τι κι αν σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο»). Η επόμενη προγραμματισμένη δράση θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, με τίτλο: «Η μέρα του άσχημου και του όμορφου» και απευθύνεται σε παιδιά από 7-15 ετών.

 

καλοκαιρινά σχέδια

Εκπλήξεις και γρίφοι αναμένονται και για τις υπόλοιπες ηλικίες, αφού σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις για δράση της κινηματογραφικής ομάδας, καθώς και της επιτροπής διοργάνωσης του 2ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού που θα διεξαχθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Η Βιβλιοθήκη είναι ανοιχτή κάθε Τρίτη στις 7 το απόγευμα. Περισσότερες λεπτομέρειες στο γκρουπ της Βιβλιοθήκης στο facebook και στο sekliza.blogspot.com

Προηγούμενο άρθρο 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμΕΑ & Μεικτών Ομάδων Χορού στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Κανένας Θεσσαλός στο κυβερνητικό σχήμα