Οι γυναίκες συμπαρίστανται στους αγρότες

29 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας «Αγγελικη Φυτσιλη» και Ταμασίου (μέλη ΟΓΕ), εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και καλούμε τις εργαζόμενες, άνεργες, συνταξιούχους, και νέες να πάρουν μέρος μαζικά το Σάββατο 01 Γενάρη στην κινητοποίηση των αγροτών στην Θεσσαλονίκη και την «Αγροτικα» με αναχώρηση από την πόλη μας στις 08:00 το πρωί   από    το       αθλητικό    πάρκο.
Βρισκόμαστε στο πλευρό των μικρομεσαίων αγροτών εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στα δίκαια αιτήματα τους, καταδικάζοντας τον κυβερνητικό αυταρχισμό που με το δόγμα «νόμος και τάξη», με τον εκφοβισμό και την καταστολή , για άλλη μια φορά σήμερα , με την χρήση των ΜΑΤ , προσπάθησαν να εμποδίσουν το δίκαιο αγώνα τουςενάντια στην αντιαγροτικη πολιτική που τους ξεκληρίζει .

Για άλλη μια φορά μας αποδεικνύουν ότι αυτοί που στηρίζουν , παλιές και νέες κυβερνήσεις , είναι οι μεγαλέμποροι, οι βιομήχανοι και η ανάπτυξη τους . Μια ανάπτυξη που καμιά σχέση δεν έχει με τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Οι γυναίκες αγρότισσες έχουν συμφέρον να πάρουν τη δική τους θέση  στον αγώνα για την επιβίωση της πλειοψηφίας των αγροτικών οικογενειών.
Ενώνουμε τη φωνή μας με τους μικρομεσαίους αγρότες και απαντάμε σ’ αυτή την πολιτική.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

            Για περισσότερες πληροφορίες

                     πατήστε στα links:

     (www.thessalia-espa.grwww.efepae.gr

             www.aedep.grwww.espa.gr )