Ειδήσεις

Οι διακριθέντες στον 78ο Διαγωνισμό Μαθηματικών


Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας µε μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι 4 μαθητές από το νομό µας διακρίθηκαν στον 78ο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018. Συγκεκριμένα διακρίθηκαν οι μαθητές :

  ΤΑΞΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
1 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΪΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
2 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
3 Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΒΕΡΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
4 Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΣΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Οι παραπάνω μαθητές θα συμμετέχουν στη 35η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, στην Αθήνα, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α, μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη στις 09.00 π.μ. προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στον επόμενο «ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ» διαγωνισμό από τον οποίο θα επιλεγούν τα µέλη των Εθνικών Οµάδων Μαθηµατικών, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα  µας στη 59η ∆ιεθνή Μαθηµατική Ολυµπιάδα (μαθητές λυκείου), στη 35η Βαλκανική Μαθηµατική Ολυµπιάδα (μαθητές λυκείου), στη 22η Βαλκανική Μαθηµατική Ολυµπιάδα Νέων (μαθητές γυμνασίου).

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι ο 12ος Διαγωνισμός για μαθητές Ε και ΣΤ Δημοτικών σχολείων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9/3/2018, 08:30-10:00. Οι μαθητές μπορούν να προετοιμαστούν με προβλήματα προηγουμένων ετών που μπορούν να βρουν στο www.mathkar.gr

 

 

Προηγούμενο άρθρο Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του Δ. Λ. Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων καταγγέλει