Οι εκπτώσεις δεν έσωσαν την αγορά της Καρδίτσας

30 Αυγούστου 2017

Ολοκληρώνονται την Πέμπτη 31 Αυγούστου οι θερινές εκπτώσεις αλλά το ταμείο εξακολουθεί να είναι μείον στα εμπορικά της Καρδίτσας αφού η κίνηση η οποία διαμορφώθηκε δεν ήταν η αναμενόμενη και σίγουρα όχι αρκετή για να αυξηθεί σημαντικά ο τζίρος των καταστημάτων.

Όπως μας δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Αριστοτέλης Αντωνίου: «Δυστυχώς η κίνηση δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Έχουμε χάσει τη βασική μας δύναμη. Ο καταναλωτής είναι πολύ συγκρατημένος και ψωνίζει πλέον μόνον τα απολύτως απαραίτητα. Όταν έχει μπροστά του το φόρο εισοδήματος, όλες αυτές τις οικονομικές υποχρεώσεις ή το σχολείο των παιδιών, τί να αγοράσει. Όλα αυτά συντελούν στη μείωση της κίνησης. Οι υποχρεώσεις και οι φόροι είναι πολλαπλάσιοι από έσοδα».

Ο κ. Αντωνίου συμφωνεί ότι κάθε καλοκαίρι είναι και χειρότερο για τον κλάδο τους και όσο δύσκολα κλείνει το φετινό καλοκαίρι άλλο τόσο πιο δύσκολο προμηνύεται ότι θα είναι το φθινόπωρο. Και αυτό είναι μια κατάσταση η οποία αποτυπώνεται μέσα από τα πολλά λουκέτα που βλέπουμε να μπαίνουν σε πολλά καταστήματα της Καρδίτσας και δυστυχώς ακόμα και αυτό τείνει να γίνει καθημερινή εικόνα.

Και μπορεί σε ορισμένες περιοχές οι θερινές εκπτώσεις να συνεχίζονται μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου λόγω της εφαρμογής της ενδιάμεσης πενθήμερης εκπτωτικής περιόδου (μια δυνατότητα που δίνει ο νόμος) κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και για την Καρδίτσα.

Και αυτό διότι τα επόμενα διαστήματα που έχει ζητήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας για να εφαρμοστούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και τα οποία ενέκρινε και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας (ορίζονται με απόφαση του οικείου Αντιπεριφερειάρχη) είναι τα εξής:

  • Από 20 έως 25 Οκτωβρίου 2017
  • Και από 1η έως 10 Νοεμβρίου 2017
Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930EC