ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ – Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει ο Δήμος Αργιθέας

08 Ιανουαρίου 2013

Με τη διαδικασία των δημαιρεσιών που σε όλους τους Δήμους του Νομού μας πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής, έκλεισαν όλες οι εκκρεμότητες των δημοτικών συμβουλίων. Στον Δήμο Καρδίτσας, μαζί με τις δημαιρεσίες ο Δήμαρχος κ. Παπαλός ανακοίνωσε και τα ονόματα των νέων Αντιδημάρχων οι οποίοι είναι:

– Παπαγεωργίου Σταύρος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

-Παπαδημητρίου Χ. Χάρης, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Προγραμματισμού και Διαφάνειας

-Φίλιππος Π. Κωτούλας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας και κατά τόπο αρμοδιότητα στη Δημοτική Ενότητα Μητρόπολης και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

-Δημήτριος Κωστόπουλος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Δημοτικής Αστυνομίας

-Θωμάς Β. Κατσιαβάρας, Αντιδήμαρχος Πρασίνου Περιβάλλοντος και κατά τόπο αρμοδιότητα στη Δημοτική Ενότητα Καλλιφωνίου

-Ελένη Α. Αγραφιώτου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Υγείας Πολιτισμού και Τουρισμού

-Ουρανία  Σούφλα, Αντιδήμαρχος Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης και κατά τόπο αρμοδιότητα στη Δημοτική Ενότητα Ιτάμου

Τέλος ο κ. Μαρκινός Αθανάσιος ορίστηκε Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και κατά τόπο αρμοδιότητα στη Δημοτική Ενότητα Κάμπου.

Να σημειωθεί ότι σήμερα ο κ. Παπαλός θα παρουσιάσει επίσημα τους Αντιδημάρχους στο γραφείο του.

 

 

Στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

 

 

Στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, ο Δήμαρχος κ. Τσιαντής ανακοίνωσε τους νέους συνεργάτες του πολύ νωρίς, πριν καν αλλάξει ο χρόνος. Συγκεκριμένα στις 27 Δεκέμβρη, ανακοίνωσε τα ονόματα των κ.κ. Γιώργο Σακελλαρίου, Δημήτρη Σκόνδρα, Βάσω Ξηροφώτου και όλγα Χρήστου ως οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου.

 

 

Στον Δήμο Παλαμά

 

Στον Δήμο Παλαμά, επίσης οι αλλαγές έγιναν πολύ νωρίς με παραιτήσεις και αιχμές από τους παραιτηθέντες Αντιδημάρχους προς το πρόσωπο του Δημάρχου κ. Πατσιαλή. Έτσι λοιπόν οι Αντιδήμαρχοι που θα λήξουν τη θητεία τους μαζί με τον Δήμαρχο Παλαμά είναι οι κ.κ. Θωμάς Τατσιός – Πέτρου, Αντώνης Θεοδώρου, Γιώργος Σιαματάς και Βάϊος Καραγιάννης.

 

 

Στον Δήμο Σοφάδων

 

 

Καμία αλλαγή, όχι μόνο στους Αντιδημάρχους (που ήταν στο χέρι του) αλλά και στη σύνθεση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν έκανε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος και το σώμα που κλήθηκε να εκλέξει τα νέα μέλη. Έτσι λοιπόν οι Αντιδήμαρχοι Σοφάδων είναι: Κάϊας Φώτης, Κεχαγιάς Γιώργος, Καρπούζας Δημήτρης, Σελεμέκου Χριστίνα, Κύρκου Μαριάννα και Ραγιάς Παύλος (η θητεία του οποίου μπορεί να τελειώσει γρηγορότερα από τη θητεία της δημοτικής αρχής).

 

 

 

Στον Δήμο Μουζακίου

 

 

Και στον Δήμο Μουζακίου οι Αντιδήμαρχοι παρέμειναν ως έχουν: Κουτσογιάννης Γιάννης, Τσιούμας Δημήτρης, Μπαλατσός Αθανάσιος, Καλλιώρας Θωμάς.

 

 

 

Την επόμενη εβδομάδα ο Δήμος Αργιθέας

 

 

Την επόμενη εβδομάδα –σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αργιθέας κ. Καναβό- θα ανακοινωθούν οι όποιες αλλαγές στα πρόσωπα των Αντιδημάρχων, αν αυτές υπάρξουν, αφού, όπως σημείωσε, θα διερευνήσει πρώτα προθέσεις. Ωστόσο στις προχθεσινές δημαιρεσίες, το σώμα ομόφωνα αποφάσισε για Πρόεδρο του Δ.Σ. τον κ. Θανάση Οικονόμου, Αντιπρόεδρο τον κ. Κραμποκούκη Δημήτρη και Γραμματέα τον κ. Φώτης Τσιούμα. Τα τακτικά μέλη της οικονομικής επιτροπής είναι: Καναβός Αργύρης, Κίσσας Σωτήρης, Σακελλάρης Γιώργος, ΣέμπροςΑποστόλης, Μπαμπάτσικος Γιάννης και Ραμιώτης Δημήτρης και αναπληρωματικά Αργυρός Ευάγγελος, Κουτής Ξενοφών, Τσιάκαλος Γιάννης, Αρκούδας Κων/νος και Αργυρός Γιώργος.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Ελεονώρα Ζουγανέλη - Αγάπη δεμένη
Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Ο χορός
Πυξ Λαξ - Έπαψες αγάπη να θυμίζεις
Μανώλης Λιδάκης - Ήθελα κάτι να σου πω
Μελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μου
Πένυ Μπαλτατζή - Πυξίδα
Νίκος Πορτοκάλογλου - Τα μάτια σου
Γιάννης Πάριος - Φάρσα μου κάνει η μοναξιά
Μελίνα Κανά - Να βάλω τα μεταξωτά
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Μικρός τιτανικός

 


Maxi Priest - Close to you
Paul Young - Come back and stay
Air Supply - Ever the nights are better
Michael Jackson - Thriller
Roxy music - Love is the drug
Asia - Only time will tell
James Blunt - 1973
Digi - Died in your arms
Terence Trent D Arby - Delicate
Phil Collins - Another day

 


Ιανουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031EC