Οι οικοδόμοι της Καρδίτσας στηρίζουν τους αγρότες

18 Δεκεμβρίου 2018

Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών, Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων νομού Καρδίτσας δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στο δίκαιο και επιβεβλημένο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών. Τασσόμαστε σύσσωμοι στο πλευρό τους, καθώς και αυτοί, όπως άλλωστε και ο δικός μας κλάδος χτυπήθηκαν, χτυπιούνται και θα χτυπηθούν το επόμενο διάστημα από την ίδια βάρβαρη, αντιλαϊκή πολιτική, που οδήγησε το 90% των οικοδόμων στην ανεργία.

Παρά τους πανηγυρισμούς περί «τέλους των μνημονίων», η περίφημη και πολυπόθητη ανάπτυξη, που «έρχεται» δεν πρόκειται να φτάσει στα λαϊκά στρώματα της πόλης και των χωριών, καθώς προορίζεται για τα νύχια των μεγάλων κατασκευαστικών και των μεγαλοεπιχειρηματιών αγροτών. Στα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κάτω από τις επιταγές της ΕΕ, και τη συνεχόμενη εποπτεία των εταίρων τους εσωτερικών και εξωτερικών, για τον σφαγιασμό, την διάλυση του ασφαλιστικού σε όλους τους κλάδους, στα σχέδια για την εξαφάνιση των μικρομεσαίων αγροτών, της μικρής ιδιοκτησίας και τη δημιουργία σύγχρονων τσιφλικιών, η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε είναι αυτή της ταξικής πάλης. Αυτή η απάντηση είναι ο μοναδικός τους φόβος, η συμπόρευση του ταξικού εργατικού κινήματος με τους μικρομεσαίους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, τη νεολαία.

Καλούμε τα μέλη του Συνδικάτου, τον κάθε οικοδόμο της πόλης της Καρδίτσας και των χωριών του νομού να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών, των συμμάχων μας, και να παραβρεθούν στο πλευρό τους ενισχύοντας και με τη φυσική τους παρουσία το μπλόκο στον Ε65.

Στον πόλεμο, που μας κήρυξαν, απαντάμε ενώνοντας τη φωνή μας με τους συμμάχους μας, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, γυναίκες και νεολαία και βροντοφωνάζουμε πως «σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε εμείς».

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031