Ειδήσεις

Οι πυροσβέστες τίμησαν τους Προστάτες τους


Την Κυριακή 17  Δεκεμβρίου η Πυροσβεστική Υπηρεσία τίμησε τους Προστάτες της Τρεις Εν Καμίνω Παίδες. Τις εκδηλώσεις οργάνωσε η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας, που περιλάμβαναν Δοξολογία στο Ναό του Αγίου Αχίλλειου  Λάρισας, χοροστατούντος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιγνάτιου στο τέλος της οποίας αναγνώστηκε Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και παρουσίαση πυροσβεστικού εξοπλισμού και οχημάτων στην κεντρική πλατεία  Λάρισας, ενώ στο πλαίσιο του εορτασμού, όλες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες ήταν ανοιχτές στο κοινό.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος  Βασίλειος Καπέλιος, βρέθηκε στην πόλη της Λάρισας και παρακολούθησε τα πυροσβεστικά δρώμενα.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος Αχιλλέας Τζουβάρας, Διοικητές και Αξιωματικοί των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων κ. Απόστολος Σουρλατζής, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμενων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και λοιπών φορέων.

                                                               

                                                  Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

                                                              ΠΕ.ΠΥ.Δ. Θεσσαλίας

Προηγούμενο άρθρο Προληπτικός μαζικός εμβολιασμός στη Μαύρικα
Επόμενο άρθρο Τοποθετήθηκε η πρώτη εγκατάσταση αποσυμπίεσης πεπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) στον Τύρναβο Θεσσαλίας