Ειδήσεις

Ομάδα ’77 – Επετειακή συνάντηση 40ετίας στις 18 Μαρτίου


Ο χρόνος κύλησε από τότε που αφήσαμε τα σχολικά θρανία, αλλά πιστεύουμε ότι Ζωή δεν είναι τα χρόνια που πέρασαν αλλά οι στιγμές που θυμόμαστε! Έφτασε η στιγμή να χαρούμε τη ζωή με τις αναμνήσεις τωνσαράντα χρόνων από την αποφοίτησή μας από το Λύκειο. Με σύνθημα «Καλά Σαράντα να χαρούμε!» οιαπόφοιτοι του 1977 όλων των Λυκείων των Τρικάλων οργανώνουν τη νέα επετειακή τους συνάντηση! Θα την πραγματοποιήσουν το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στις 8:30 το βράδυ, στο κέντρο διασκέδασης «Νεράϊδα», στην οδό Καλαμπάκας.

Η οργανωτική επιτροπή, πλαισιωμένη από πλήθος συμμαθητών, φιλοδοξεί για την ικανοποίηση όλων των στόχων της επετείου των 40 χρόνων. Με την εμπειρία και τη θέρμη από την προηγούμενη μεγάλη συνάντηση του 2007, αλλά και τη λαχτάρα όλων όσων δεν κατάφερναν να βρεθούν στις μικρότερες απολαυστικές ετήσιες συναντήσεις των υπόλοιπων χρόνων ετοιμαστήκαμε για την εφετεινή επέτειο! Την επιτυχία της βραδιάς την εγγυάται η διάθεση για διασκέδαση όλων των συμμαθητών, οι δεκάδες «ξενιτεμένοι» μας που ανυπομονούν να έρθει η ώρα της μεγάλης συνάντησης, οι πολλοί φίλοι της Ομάδας ΄77 που διασκεδάζουν μαζί μας και το μουσικό σχήμα μεζωντανή μουσική της εποχής και όχι μόνον.

Ελάτε στη χαρά μόνοι σας ή με συντρόφους σας! Η παρουσία των αγαπητών καθηγητών μας θα δώσει ιδιαίτερους τόνους νοσταλγίας αλλά και ζωντάνιας στη συνάντηση. Όλοι μας επιφορτιζόμαστε με την υποχρέωση να ειδοποιήσουμε κάθε παλιό συμμαθητή μας.

 Πληροφορίες:      facebook: Οι απόφοιτοι του ’77 των ΛυκείωνΤρικάλων

Φωτεινή Μαχιά,   τηλ.  6978752310

Περικλής Ζάχος,  τηλ. 6976515425 &

Γρηγ. Καρκανιάς, τηλ. 6977399777

 

Γράφει ο Γρηγ. Καρκανιάς

Προηγούμενο άρθρο Κινητικότητα για σπουδές και Πρακτική άσκηση Erasmus
Επόμενο άρθρο Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας διδάσκοντας το μάθημα της Υμνολογίας