Ο Δήμος Μουζακίου τίμησε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης

12 Φεβρουαρίου 2018

Τα έθιμα και οι παραδόσειςενώνουν τους ανθρώπους, ορίζουν την εθνική τους ταυτότητα, προάγουν και παράγουνπολιτισμό.

Ο Δήμος Μουζακίου με την ευκαιρία του εθίμου της Τσικνοπέμπτης, που αποτελεί την έναρξη των εκδηλώσεων της Αποκριάς,σε συνεργασία με το σύλλογο Αργιθεατών Μουζακίου, οργάνωσε στην πλατεία Συνοικισμού Μουζακίου μια πολύ όμορφη εκδήλωση, σε στεγασμένο χώρο, με ζωντανή μουσική, ψητό κρέας, άφθονο κρασί και γιορτινή διάθεση.

Η προσέλευση του κόσμουξεπέρασεκάθεπροσδοκία και το γλέντισυνεχίστηκε ως αργά.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγόπουλος Γεώργιος, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. ΦανήΤσιρογιάννη, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμός Πολιτισμός κ. Ρούσσα Ελένη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Στάθης Φάνης, κ. Φούντας Γεώργιος, κ. Τσιούφη Ευαγγελία, κ. Τόλια Σοφία,ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μουζακίου κ. Νίκος Πούπης, επίσης η επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Ντούρβα Παρασκευή, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Άρης Γκαγκάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών κ. Ηλίας Κλάρας,καθώς και πολλοίακόμηΠρόεδροιΤοπικώνΚοινοτήτων  και Συλλόγων του Δήμου Μουζακίου και όχι μόνο.

Με την παρουσία  της μας τίμησε και η πρώην βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα. Ευχαριστούμε όσους με την παρουσία τους και το κέφι τους σφράγισαν την επιτυχία της εκδήλωσης, ευχαριστούμε επίσης τον κ. Λιάππα Γειώργο για τη χορηγία κρασιού και σας περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα στο Αγναντερό, την Γελάνθη, το Ριζοβούνι τη Λαζαρίνα και την Κρανιά να γιορτάσουμε τα Κούλουμα.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Νοέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30EC