Ο Καραϊσκάκης στα Φύλλα Ευβοίας

07 Ιουλίου 2008

Στο χωριό του Ανδρέα Βώκου γνωστού στο Πανελλήνιο σαν Ανδρέας Μιαούλης του μεγάλου θαλασσομάχου του 21′ τα  Φύλλα Ευβοίας του Δήμου Ληλαντίων βρέθηκε προσκαλεσμένος ο  Πολιτιστικός Σύλλογος του Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» το Σάββατο 5 Ιουλίου από τον Δήμαρχο Ληλαντίων κ. Χρ. Καρυστινό και  από τον Πρόεδρο των Φύλων κ. Γ. Καλαβρή. Τα Φύλα Ευβοίας είναι η γενέτειρα του θαλασσομάχου Ανδρέα Μιαούλη και βρίσκεται 10 περίπου χιλ. νότια από την πόλη της Χαλκίδας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Μαυρομματίου ανταποκρινόμενος στην τιμητική αυτή πρόσκληση και θέλοντας να τιμήσει τον μεγάλο θαλασσομάχο, παρουσίασε με το μεγάλο χορευτικό του τμήμα χορούς από το Μαυρομμάτι και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας εν μέσω δυνατών χειροκροτημάτων των παραβρισκόμενων και ιδιαίτερα από τους απογόνους του Ανδρέα Μιαούλη οι οποίοι παραβρέθηκαν στην παραπάνω εκδήλωση τα [ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2008].

Στην πολιτιστική αυτή εκδήλωση ήταν προσκαλεσμένος και παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Μαυρομματίου κ. Επ. Γκινής, καθώς και οι σαν συνοδοί της αποστολής του Συλλόγου Μαυρομματίου ο πρόεδρος κ. Κ. Νάσιος με τον αντιπρόεδρο κ. Δ. Γιώτη.

Η όλη φιλοξενία προς τον πρόεδρο του ιστορικού χωριού του Μαυρομματίου, και της αποστολής του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου από τους ανθρώπους των Φύλων Ευβοίας  και ειδικά από τον πρόεδρό του κ. Γ. Καλαβρή ήταν με δύο λέξεις εκπληκτική και συγκινητική.        

  

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829