Ειδήσεις

Ο λαός απαιτεί οι ναζί στη φυλακή


Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου ν. Καρδίτσας καλεί κάθε εργαζόμενο, κάθε άνθρωπο που δεν ανέχεται να κυκλοφορεί ελεύθερα το δηλητήριο του φασισμού- ναζισμού, να συμμετάσχει στην συγκέντρωση- συλλαλητήριο καταδίκης της Χρυσής Αυγής, και της σάπιας ιδεολογίας που αυτή εκφράζει, την Τετάρτη 7/10, στις 10:30, στα δικαστήρια.

7 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και 5μιση χρόνια από την έναρξη της δίκης, οι φασίστες μαχαιροβγάλτες ακόμα κυκλοφορούν στους δρόμους, χύνοντας χολή ενάντια στους μετανάστες, στους αγωνιστές, στους κομμουνιστές, συνολικά στο οργανωμένο ταξικό κίνημα.

Η ασυλία που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τους εξασφαλίζει το σύστημα δεν είναι τυχαία. Άλλωστε αυτοί είναι τα πιο πιστά μαντρόσκυλα του συστήματος. Έχουν αποδείξει την πίστη τους στα αφεντικά, το μίσος τους ενάντια στους εργάτες σε κάθε τους βήμα:

  • Με την δολοφονική επίθεση στους συνδικαλιστές στο Πέραμα
  • Με την δολοφονική επίθεση στους απεργούς της ΑΓΝΟ στο Λαγκαδά
  • Με τα αντισωματεία που έστησαν στην Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, οπού ζητούσαν να μην γίνουν αυξήσεις στους μισθούς των εργατών.

 

Για αυτό υπάρχουν, για να δολοφονούν εργάτες, για να τρομοκρατούν μετανάστες και πρόσφυγες.

Και για αυτό η δίκη τους κράτησε κοντά 6 χρόνια. Αποδεδειγμένα το σύστημα που τους γέννησε θέλει να τους προστατέψει. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από την πρόσφατη, εξοργιστική  απόφαση για τον διορισμό στη Βουλή της χρυσαυγίτισσας Ελένης Ζαρούλια, συζύγου του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» Νίκου Μιχαλολιάκου, λίγες μέρες πριν την γνωστοποίηση της δικαστικής απόφασης και με την υπογραφή του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασιούλα.

Καταδικάζουμε την δράση της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, αλλά και κάθε ναζιστικού παλιού και νέου μορφώματος που στόχο έχουν να χύσουν δηλητήριο ανάμεσα στους εργαζομένους, να χτυπήσουν το οργανωμένο ταξικό κίνημα και τα σωματεία του.

 

Του σωματείου εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου ν. Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Άρχισε να καταβάλλεται το επίδομα των 600 ευρώ στους πληγέντες του Δήμου Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Αποστολή βοήθειας από την Π.Ε Καστοριάς στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας