Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης στην Δ΄ ημερίδα, της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου

16 Φεβρουαρίου 2018

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νικαίας Λαρίσης, όπου παρέστη στην Δ΄ ημερίδα, την οποία διοργάνωσε η Συνοδική Επιτροπή επί του Τύπου, των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφωτίσεως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την ενημέρωση των υπευθύνων των Γραφείων Τύπου, καθώς και άλλων προσώπων, τα οποία ασχολούνται με την επικοινωνία των Ιερών Μητροπόλεων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οικοδεσπότης της ημερίδος ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος.

Προήδρευσε της ημερίδος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων. Γραμματεύς αυτής ο Πανοσιλογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Χατζηαντωνίου.

Παρέστησαν ακόμη οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Ελασσώνο ς κ. Χαρίτων και Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Η ημερίδα περιλάμβανε δύο εισηγήσεις των κ. Χαραλάμπου Κονιδάρη, Διευθυντού του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Μέλους της Συνοδικής Επιτροπής επί του Τύπου, των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφωτίσεως με θέμα: «Μ.Μ.Ε. και Εκκλησία» και κ. Αλεξάνδρου Κατσιάρα, Ειδικού Επιστημονικού Συμβούλου Επικοινωνίας, Ενημερώσεως και Παιδείας της Ιεράς Συν΄δυο, Διευθυντού του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος και Μέλους της Συνοδικής Επιτροπής επί του Τύπου, των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφωτίσεως με θέμα: «Εργαστηριακό σεμινάριο: Τα θεολογικά κριτήρια στην επικοινωνία της εκκλησίας μέσα από τα Μ.Μ.Ε.».

Την Ιερά Μητρόπολή μας εκπροσώπησαν οι εντεταλμένοι από αυτή: Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Κεραμιτζής, Αιδεσιμολογιώτατος Πρεσβύτερος π. Παναγιώτης Καλλιώρας, Ευλαβέστατος Αρχιδιάκονος π. Θωμάς Κάιας και Ευλαβέστατος Διάκονος π. Ευκλείδης Τζέλλος.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829